Mikael Konttinen

Ohjelma » Tangokatu » Satumaalava » Mikael Konttinen

perjantai 12.7.2024 klo 19:00 - 20:00

Mikael Konttinen on monipuolinen Tangoiltakin tuttu muusikko!

 

Hän on opiskellut laulua Helsingin AMK Stadian pop- ja jazz-koulutusohjelmassa. Mikael on harrastanut kuorolaulua Sibelius-lukion kamarikuoron sekä Grex Musicus -kamarikuoron riveissä. Varusmiespalveluksen hän suoritti Lahden Varusmiessoittokunnassa toimien konserttisoittokunnan solistina.

 

Ammattimaisen keikkailun vuosituhannen vaihteessa aloittanut Mikael perusti kavereidensa kanssa tuolloin Must -nimisen cover-yhtyeen. Mikaelin valtakunnallinen ura ponnahti käyntiin vuoden 2006 Itsenäisyyspäivän Linnan juhlista, kun Mikael sai kunnian toimia Kaartin Soittokunnan solistina. Linnan juhlien myötä hän sai levytyssopimuksen, jonka jälkeen hän onkin julkaissut kolme albumia Tuntematon tie (2008), Ota kiinni (2010) ja Hurmaavia aamuja (2016).

 

Mikael on esiintynyt monissa tv-ohjelmissa (Toivesäveliä, Soiva Postikortti, Jukka Laaksonen Show, Syksyn sävel, Mikaelin Naiset, Miss Suomi, Tartu mikkiin, Kesäillan valssi, Obladii, Uutisvuoto, Kymppitonni ...) tanssilavoilla, hääjuhlissa, laivoilla, musikaaleissa, erilaisissa konserteissa ja yritysjuhlissa. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Turun Filharmonisen Orkesterin, Lappeenrannan kaupunginorkesterin, Joensuun kaupunginorkesterin, Joensuun RytmiHäiriköiden, Imatra Big Bandin, Helsingin Kaupunginorkesterin, sekä lukuisten eri kokoonpanojen ja armeijan soittokuntien kanssa.

 

Mikael valmistui tammikuussa 2011 Suomen Ilmailuopistosta ammattilentäjäksi ja työskentelee tällä hetkellä lentäjänä Finnairilla. Mikael harrastaa maratonjuoksua, matkailua sekä pasuunansoittoa Finnair Pilots Big Bandissa. 

 

 

 

Yhteistyössä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä