Majoitus

Info » Majoitus

 

Seinäjoen Tangomarkkinoiden tapahtumapaikkojen välittömästä läheisyydestä löytyy yhteensä kahdeksan eri kiitoksia kerännyttä leirintämatkailualuetta. Alueille voi majoittua oman asuntoauton tai -vaunun lisäksi myös telttaillen. Kaikki alueiden paikat ovat sähköistettyjä, ja alueet on varusteltu WC- sekä peseytymistiloin.

 

Karavaanipaikat alkaen 20 € / yö.

Kaikilla alueilla on mahdollisuus yöpyä myös teltassa hintaan 10 € / yö.

 

Leirintämajoitusalueiden myynti avataan myöhemmin syksyn 2021 kuluessa.

Airbnb

Yksityishenkilöiden vuokraamia majoituskohteita löydät Etelä-Pohjanmaan alueelta kätevästi Airbnb-sivustolta! Tutustu vuokrattaviin yksityismajoituskohteisiin osoitteessa www.airbnb.fi!

 

Hotellit, maatilamatkailu ja mökkikohteet

Seinäjoen alueelta löytyy yli kymmenen hotellia - kaikki valmiina palvelemaan Tangovieraita! Majoitusvaihtoehtoja löytyy tapahtuman ytimen tuntumasta, sekä pienen välimatkankin päästä.


Lisäksi Seinäjoen seudulta löytyy monia muitakin leirintämajoitusalueita!

Etelä-Pohjanmaan seudulla on mahdollisuus yhdistää tangomatka ikimuistoiseen maatilamatkailuun, jossa tangontäyteisen tapahtumahuuman lisäksi pääset nauttimaan aidosta maaseututunnelmasta.

 

Entä mitäs suomalainen kaipaa ja ulkomaalainen haluaisi ehdottomasti kokea? Suomalaisen mökkielämän tietysti! Tangohuuman jälkilöylyt hoituu helpottavassa mökkisaunassa ja virkistäytyä voi monien seudun vesistöjenkin äärellä.

 

Kiinnostuitko? Tutustu Seinäjoen majoitustarjontaan Visit Seinäjoen sivuilla!

Yhteistyössä

 

   

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä