Markkinapaikat

Info » Markkinapaikat

Seinäjoen Tangomarkkinat on nimensä mukaisesti tapahtuma, josta löytyy viihdetarjonnan ja ravintolapalveluiden lisäksi markkina- ja toritunnelmaa.

 

Tangotorialueet palvelevat keskiviikosta sunnuntaihin, 6.-10.7.2022.

 

Markkinapaikkailmoitus 2022

Tangomarkkinoiden markkinapaikkailmoitus tehdään perustietolomakkeella. Vain perustietolomakkeen täyttämällä on mahdollista vuokrata markkinapaikka Tangomarkkinoille 2022.

 

Vastaanotettujen lomakkeiden perusteella ilmoitamme 2 viikon kuluessa, onko yrityksen tuotteita/palveluita mahdollista myydä/promota Tangomarkkinoilla. Hyväksytyille yrityksille lähetämme markkinapaikkasopimuksen allekirjoitettavaksi, varaus- ja loppumaksulaskut sekä yleis- ja viranomaisohjeet.

Ilmoittaudu kauppiaaksi

 

 

Ilmoitus ympäristöterveydenhuollolle

Seinäjoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon johdolla Tangomarkkinoilla päivystää terveystarkastajat, jotka seuraavat yleistä siisteyttä koko tapahtuman ajan. Ruokamyyjät kustantavat itse terveystarkastajien mahdollisesti ottamat näytteet. Ruokamyyjiä muistutetaan myös viranomaisille tehtävästä ennakkotiedotuksesta 23.6.2022 mennessä sähköpostilla terveystarkastajat@seinajoki.fi. Lataa tiedotuslomake tästä. Lisätiedustelut aiheesta terveystarkastajat@seinajoki.fi.

 

 

Markkinapaikkakartat 2022

Tutustu kahteen markkina-alueeseemme, Kauppatoriin ja Keskustoriin!

 

Aluekartat:
Kauppatori
Keskustori

 

 

Hinnasto 2022

Markkinapaikka 4m x 4m

400 € / kpl, elintarvikepaikat neuvotellaan erikseen

Markkinapaikka 2 m x 2m

300 € / kpl, paikat sopimuksen mukaan

   

Sähkö 10 A

20 €

Sähkö 16 A

25 €

Sähkö 32 A

35 €

Sähkö 63 A

50 €

Sähkön hinta / paikka, hintoihin lisätään alv. 24 %

Kiinteä 2 m x 2 m tai 4 m x 4 m paikan perushinta ei koske elintarvikemyyntiä.

 

Markkinapaikan vuokra laskutetaan etukäteen. Varausmaksun (20 % kokonaisvuokrasta) eräpäivä on 2 viikkoa sopimuksen lähettämisestä ja loppumaksun eräpäivä on 3.6.2022. Jos varausmaksua tai loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, paikkavaraus mitätöityy. Varausmaksua ei makseta takaisin.

 

Yleis- ja viranomaisohjeet 2022

Taataksemme asiakkaillemme toimivat palvelut sekä kaikille tapahtumaan osallistuville turvalliset ja viihtyisät puitteet pyydämme, että tutustutte ohjeisiimme ja toimitte niiden mukaisesti.

 

Viranomaisohjeet

Yleisohjeet

 

 

Lisätiedot

Seinäjoen Tangomarkkinat / Timo Ristimäki

markkinapaikka@tangomarkkinat.fi / p. 040 775 4866

Yhteistyössä

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä