Markkinapaikat

Info » Markkinapaikat

Seinäjoen Tangomarkkinat on nimensä mukaisesti tapahtuma, josta löytyy viihdetarjonnan ja ravintolapalveluiden lisäksi markkina- ja toritunnelmaa.

 

Tangotorialue palvelee keskiviikosta sunnuntaihin, 5.-9.7.2023.

 

Markkinapaikkailmoitus 2023

Tangomarkkinoiden markkinapaikkailmoitus tehdään perustietolomakkeella. Vain perustietolomakkeen täyttämällä on mahdollista vuokrata markkinapaikka Tangomarkkinoille 2023.

 

Vastaanotettujen lomakkeiden perusteella ilmoitamme kahden (2) viikon kuluessa, onko yrityksen tuotteita/palveluita mahdollista myydä/promota Tangomarkkinoilla. Hyväksytyille yrityksille lähetämme markkinapaikkasopimuksen allekirjoitettavaksi, varaus- ja loppumaksulaskut sekä yleis- ja viranomaisohjeet.

Ilmoittaudu kauppiaaksi

 

 

Ilmoitus ympäristöterveydenhuollolle

Seinäjoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon johdolla Tangomarkkinoilla päivystää terveystarkastajat, jotka seuraavat yleistä siisteyttä koko tapahtuman ajan. Ruokamyyjät kustantavat itse terveystarkastajien mahdollisesti ottamat näytteet. Ruokamyyjiä muistutetaan myös viranomaisille tehtävästä ennakkotiedotuksesta 22.6.2023 mennessä sähköpostilla terveystarkastajat@seinajoki.fi. Lataa tiedotuslomake tästä. Lisätiedustelut aiheesta terveystarkastajat@seinajoki.fi.

 

 

Markkinapaikat 2023

Kauppatori sijaitsee Torikeskuksen yhteydessä, josta on Tangokadun lähimmälle portille matkaa muutama kymmenen metriä. Kauppatoria ympäröi useat ravintolat, jotka takaavat markkinatoriostajia omastakin takaa. 

 

Torilla järjestetään torstaista lauantaihin Tangomarkkinoiden ilmaisohjelmaa, esiintymässä mm. vuoden 2022 Tangokuninkaalliset Heta Halonen ja Keijo Hietikko, vuoden 2023 Laulukilpailun Finalistit sekä vuoden 1991 Tangokuningas Jaska Mäkynen.

 

Tutustu Kauppatorin markkina-alueeseemme! 

 

 

Hinnasto 2023

Markkinapaikka 4m x 4m

400 € / kpl, elintarvikepaikat neuvotellaan erikseen

Markkinapaikka 2 m x 2m

300 € / kpl, paikat sopimuksen mukaan

   

Sähkö 10 A

20 €

Sähkö 16 A

25 €

Sähkö 32 A

35 €

Sähkö 63 A

50 €

Sähkön hinta / paikka, hintoihin lisätään alv. 24 %

Kiinteä 2 m x 2 m tai 4 m x 4 m paikan perushinta ei koske elintarvikemyyntiä.

 

Markkinapaikan vuokra laskutetaan etukäteen. Varausmaksun (20 % kokonaisvuokrasta) eräpäivä on 2 viikkoa sopimuksen lähettämisestä ja loppumaksun eräpäivä on 2.6.2023. Jos varausmaksua tai loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, paikkavaraus mitätöityy. Varausmaksua ei makseta takaisin.

 

Yleis- ja viranomaisohjeet 2023

Taataksemme asiakkaillemme toimivat palvelut sekä kaikille tapahtumaan osallistuville turvalliset ja viihtyisät puitteet pyydämme, että tutustutte ohjeisiimme ja toimitte niiden mukaisesti.

 

Viranomaisohjeet

Yleisohjeet

 

 

Lisätiedot

Seinäjoen Tangomarkkinat / Timo Ristimäki

markkinapaikka@tangomarkkinat.fi / p. 040 775 4866

Yhteistyössä

 
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä