Yleisohjeet

Info » Markkinapaikat » Yleisohjeet

Saapuminen ja ilmoittautuminen kauppiaaksi

Saapuminen tapahtuu aina markkinakauppiaille tarkoitetun infopisteen kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkastamme paikkamaksun, markkinapaikkatiedot ja -palvelut.

 

Ohjeet myyntipaikalla

Infopisteestä on opastus markkinapaikalle. Paikalla tarkastetaan sijainti, tilatut palvelut sekä tukipalvelut. Sijoittaudu osoitetulle paikalle, älä käytä muuta tilaa kuin varauksesi yhteydessä on sovittu. Järjestäjänä pidätämme oikeuden välttämättömiin paikkamuutoksiin ja /-tarkastuksiin.

 

Rakentamis- ja purkuajat

Tangotorialueiden rakentamis- ja purkuajat tarkentuvat myöhemmin.

 

Markkinapaikan huolto

Markkinapaikkojen täydennys ja huolto tapahtuu pääsääntöisesti aamuisin ennen alueen avautumista. Muina aikoina ajoneuvot pidetään poissa alueelta ja markkinapaikalta.

 

Ovien eteen pysäköiminen on kielletty (paloviranomaisen käskystä) ja pysäköintiä tarkkaillaan pysäköinninvalvojan toimesta. Pysäköinti markkinakauppiaille tarkoitetulla P-alueella on sallittu vain erillisellä pysäköintiluvalla, joka jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Markkinapaikkojen läheisyyteen on varattu roska-astioita päivittäin kertyvälle roskalle. Kierrätysperiaatteen mukaisesti kauppias vie tuomansa pakkausjätteen mukanaan alueelta pois. 

 

Asuntoauto, -vaunu tai muuta majoitusta varten on markkinakauppiaille varattu erillinen parkkialue. Paikkavaraus tehdään markkinapaikkailmoituksen yhteydessä.

 

 

Tutustu viranomaisten asettamiin ohjeisiin:

Viranomaisohjeet

 

 

Lisätiedot

Seinäjoen Tangomarkkinat / Timo Ristimäki

markkinapaikka@tangomarkkinat.fi / p. 040 775 4866

Yhteistyössä

 
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä