Diandra

Ohjelma » Tangokatu » Katulava » Diandra

lauantai 13.7.2024 klo 20:00 - 21:00

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista artisteista. 

 

Diandra tuli alunalkaen yleisölle tutuksi muun muassa Tähdet, tähdet -ohjelmasta, ja sittemmin lukuisista muista TV-ohjelmista ja konserteista. Unohtamatta Idols-voittoa, jonka kautta upea laulajatar ponnahti suureen julkisuuteen. Viimeisimpänä Diandra on päässyt loistamaan yhtenä suursuosion tehneessä Elämäni biisi -ohjelman artistina.

 

Diandran musiikki on soinut radioissa, ja hän on julkaissut jo kaksi omaa albumia Outta My Head sekä Dynamiittii. Viimeisimmät singlelohkaisut Paha poika ja Onni on ovat nekin ovat soineet ahkerasti soittolistoilla. Diandran on duetoinut singleillä mm. Mikael Gabrielin (Päästä mut pois / Viimeisen kerran), Uniikin (Niin hyvä on) ja Cheekin kanssa (Fiiliksissä / Huitoo).

 

Vuonna 2017 julkaistiin Diandran esittämä kappale Light Up the Ice, joka oli taitoluistelun MM-kilpailujen tunnuskappale.

Diandra on julkaissut myös oman joulualbumin Kerran joulukuun aikaan. Nimikkokappale on poiminta animaatioelokuvasta Anastasia.

 

Laulajatar on nähty myös monissa joulukonserteissa ja kiertueilla, mm  Teemu Roivaisen kanssa (Syttyy valot tuhannet ja Sydämeni osuman sai).

 

 

 

Yhteistyössä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä