Tangot tapetilla

Ajankohtaista

Meidän Tangot -kaupunkitapahtuma 4.-7.8.2021


29.07.2021

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestää yhteistyössä Seinäjoen kaupungin, yritysten ja yrittäjien kanssa Meidän Tangot -kaupunkitapahtuman Seinäjoen ydinkeskustassa 4.-7.8.2021.

 

Tapahtuman aikana ydinkeskustassa kuullaan paljon livemusiikkia, aina tangosta pop-musiikkiin.

Lisäksi tapahtuma tarjoaa oheisohjelmaa lapsille, tanssi- sekä kuoroesityksiä, markkinamyyjiä ja yritysten promopisteitä – tietysti paikallisten toimijoiden tarjoamaa hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta! Tapahtumassa esiintyy tunnettuja artisteja laidasta laitaan, Kyösti Mäkimattilasta Antti Railioon, ja Saija Tuupasesta Katri Ylanderiin.

 

-Kesän 2021 viralliset Tangomarkkinat jouduttiin perumaan koronapandemian vuoksi, mutta onneksi saadaan jotain pienimuotoista järjestettyä tästä huolimatta. Kaikki tapahtuman keikat ovat yleisölle maksuttomia, kyseessä on ilmaistapahtuma. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee nauttimaan erilaisesta ohjelmasta, sekä Seinäjoen keskustan palveluista, toimitusjohtaja Pasi Ojala kertoo.

 

Tapahtuman tarkoituksena on käynnistää toimiva ja pitkäkestoinen yhteistyö Seinäjoen Tangomarkkinoiden ja keskustan toimijoiden kesken. Lisäksi tapahtumalla halutaan elävöittää Seinäjoen kaupunkikeskustaa, ja tarjota ihmisille iloa ja riemua vaikeiden aikojen jälkeen.

 

Idea tapahtumaan lähti koko keskusta-alueen yhteen hiileen puhaltamisesta, keskustan elävöittämisestä ja siitä, että tapahtumat tarvitsevat menestyäkseen koko kaupungin tuen ja sitä kuuluisaa yhdessä tekemisen meininkiä. Nyt otetaan yhdessä yrittäjien kanssa ensiaskeleet kohti Tangomarkkinoita koko Seinäjoen kaupunkitapahtumana, tavoitteena tietysti saavuttaa tulevaisuudessa aikakauden parhaimmat Tangofestivaalit, toimitusjohtaja Pasi Ojala summaa.


Takaisin uutisiin

Yhteistyössä

 

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä