Tangot tapetilla

Ajankohtaista

Seinäjoen Tangomarkkinoiden yleisömäärä kasvoi 


09.07.2023

Suomen suosituimpiin kesätapahtumiin lukeutuva Seinäjoen Tangomarkkinat houkutteli paikalle 45 000 kävijää. Suorassa tv-lähetyksissä ratkottiin 37. kerran uudet Tangokuninkaalliset. Sekä perjantain Viihdekonserttia että lauantain Laulukilpailun Finaalia oli mahdollista katsoa TapahtumaTV Eveosta sekä suorana lähetyksenä että uusintana. Seuraavan kerran Seinäjoen Tangomarkkinoita juhlitaan 10.-14.7. 2024. 

 

-Olen tyytyväinen tämän vuoden tapahtumaan. Oli ilo huomata, miten ihmiset viihtyivät niin Tangokadulla, Seinäjoki Areenalla, Tanssitalossa kuin muissa tangotapahtumissa. Myös saamamme yleisöpalaute on ollut hyvää, eikä mainittavia järjestyshäiriöitä ole ollut. Tietysti olen iloinen myös kasvussa olevasta kävijämäärästä, se kertoo että olemme oikealla tiellä. Lämmin kiitos kaikille Tangojen yleisölle, esiintyjille ja työntekijöille. Ja tervetuloa ensi kesänä uudelleen!, sanoo toimitusjohtaja Pasi Ojala

 

Seinäjoen Tangomarkkinat tarjosi musiikin ystäville monipuolista ohjelmaa. Tangokadun Satumaa-lavalla kuultiin tuttuun tapaan aiempien vuosien kuninkaallisten esiintymisiä, sekä muita tanssivan kansan suosikkeja. Katulavalla esiintyi monia maamme eturivin artisteja kuten Katri HelenaMatti ja Teppo, Pete ParkkonenJari SillanpääSuvi Teräsniska ja Laura Voutilainen. Seinäjoki Areenalla viihdyttiin torstaina Tangokuninkaallisten tähdittämässä Tangokonsertissa, Diandran, Pepe Willbergin, Maria Lundin, Mikael Konttisen sekä Tomi Metsäkedon perjantaisessa Viihdekonsertissa sekä jännitettiin Tangomarkkinoiden Laulukilpailun Finaalissa lauantaina. Myös tänä vuonna ohjelmistoon palannut Tanssitalo keräsi kiitosta sekä kosolti tanssijoita. Lisäksi ilmaistapahtumat kuten avajaiskulkue ja Tangotorin päivittäinen ohjelma keräsivät hyvin yleisöä. Tunnelma Seinäjoen Tangomarkkinoilla oli hyvä ja lämminhenkinen, eikä järjestyshäiriöitä ollut. 

 

Seinäjoen Tangomarkkinoiden Laulukilpailu huipentui lauantaina Seinäjoki Areenalla järjestettyyn Finaaliin, jossa uusiksi Tangokuninkaallisiksi kruunattiin lapualainen Charlotta Saari (22) ja harjavaltalainen Pasi Flodström (28).

 

Finaalin juonsivat Seinäjoelta kotoisin olevat Susanna Laine ja HP Parviainen. Laulukilpailun musiikista vastasi TV:stäkin tuttu Sami Pitkämön 15-henkinen orkesteri. Laulukilpailun Finaali nähtiin suorana lähetyksenä myös TapahtumaTV Eveosta kanavapaikalta 17 sekä verkosta osoitteesta eveo.fi. Finaalin uusinta esitettiin TapahtumaTV Eveossa sunnuntaina 9. heinäkuuta klo 12.00. Televisio-ohjelmien yleisömäärät julkistetaan alkuviikosta, kun ne on saatavilla.

 

Tutustu vuoden 2023 kuviin täällä!


Takaisin uutisiin

Yhteistyössä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä