Tangot tapetilla

Ajankohtaista

Lavatangon SM-kilpailu julkaistu ja ilmoittautuminen avattu!


25.05.2023

Lavatangon SM-kilpailu tekee paluun suurelle ja upealle parketille Tanssitalolle, ja katsojia hemmotellaan suurella nousevalla katsomolla!

 

Perinteinen ja arvokas Lavatangon SM-kilpailu järjestetään Tanssitalolla perjantaina 7.7. klo 16.00-19.30.

Lavatangon SM-kilpailu tanssitaan livemusiikin tahtiin ja kilpailun solisteina nähdään Tangokuningas Kyösti Mäkimattila, Tangokuningatar Heidi Pakarinen, Tangonuori Henri Jokinen sekä Laulukilpailun 10 finalistia. Finalistit ratkeavat lauantaina 27.5. Vantaan Kulttuuritalo Martinuksessa järjestettävässä Semifinaalissa. Lavatangon SM-kilpailun säestyksestä vastaa PNP Taisto Lunkan johdolla. Kilpailun juontaa Mika Väkiparta.

 

Lavatangon SM-kilpailussa on kaksi sarjaa: Yleinen ja Seniorit. Kilpailu on avoin kaikille paritanssin harrastajille ja tanssista kiinnostuneille - myös aiempien vuosien voittajille.

 

Kilpailussa tanssitaan tangoa vapaalla viennillä ja tangomusiikkiin, joka ei ole etukäteen kilpailijoiden tiedossa. Tanssityyli on vapaa, mutta tanssin tulee perustua vapaaseen vientiin, ja kilpailuparien on noudatettava lavoilta tuttua tanssietikettiä.

 

Tuomaristossa nähdään tanssiopettajista koostuva arvovaltainen raati: Jari Aaltonen, Jutta Helenius, Antti Törmänen, Liisa Kontturi-Paasikko, Joonas Kainulainen ja Janica Saarni. Kilpailujohtajana toimii Tanssipuodista Niina Tammelin, apunaan Reetta Mikola.

 

Lavatangon SM-kilpailuissa käytetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa pistelaskussa AJS-menetelmää  eli kansainvälistä Advanced Judging Systemiä.  

 

Kilpailun järjestää Tanssipuoti yhteistyössä Seinäjoen Tangomarkkinoiden ja Hymy-lehden kanssa.


Lavatangon SM-kilpailuun on vapaa pääsy kaikille katsojille ja kilpailijoille.

 

Tutustu tarkemmin kilpailun kulkuun sekä uudistuneisiin sääntöihin ja ilmoittaudu kilpailuun tai tule mukaan kannustamaan!

 

Lisätietoja Lavatangon SM-kilpailusta

 


Takaisin uutisiin

Yhteistyössä

   
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä