Tangot tapetilla

Ajankohtaista

Laulukilpailun Semifinaali Hyvinkääsalissa!


12.03.2024

Seinäjoen Tangomarkkinat on solminut yhteistyösopimuksen Hyvinkään kaupungin kanssa, jonka myötä Laulukilpailun tiivistunnelmainen Semifinaali kisataan toukokuussa Hyvinkääsalissa.

 

-Olemme innoissamme yhteistyöstä Hyvinkään kaupungin kanssa. On upeaa, että pääsemme tänä vuonna toteuttamaan Tangomarkkinoiden Laulukilpailun Semifinaalin Hyvinkääsalissa, ja uskon, että keksimme yhdessä vielä paljon muutakin, Seinäjoen Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala innoitsee.

 

Toukokuun 25. päivä järjestettävässä Laulukilpailun Semifinaalissa 10 nais- ja 10 mieslaulajaa kilpailee jatkostaan kohti kirkkaimpia tangokruunuja. Kilpailukonsertin päätteeksi Laulukilpailun tuomaristo valitsee tuomariäänin jatkoon 5 nais- ja 5 mieskilpailijaa Seinäjoella käytävään Finaaliin.

 

-Tangomarkkinoista on neljänkymmenen vuoden aikana muodostunut käsite. Jokainen suomalainen tietää mistä on kysymys. Olemme iloisia - tai oikeastaan innoissamme - siitä, että saamme Semifinaalin myötä yhden kilpailun herkullisimmista osuuksista sekä tuulahduksen Tangomarkkinoiden tunnelmasta Hyvinkäälle ja Hyvinkääsaliin. Vuosien varrella useat Tangokuninkaalliset ovat esiintyneet meillä, ja Semifinaalinkin myötä paikka tulee tutuksi uusille nouseville artisteille. Katsojat taas pääsevät nauttimaan Tangomarkkinoiden ainutlaatuisesta tunnelmasta, josta puhutaan taatusti koko vuosi. Hyvinkääsali on keskeisellä paikalla ja tänne on helppo tulla. Meillä on loistavat puitteet ja Tangomarkkinoilla hieno tapahtuma, joten yhteistyöstä ei voi tulla kuin hyvä. Hyvinkään kaupunki ja Hyvinkääsali toivottavat kilpailun, kilpailijat sekä katsojat tervetulleiksi kauniiseen kaupunkiimme, iloitsee Hyvinkääsalin tuotantopäällikkö Juha Heikkilä.

 

Kilpailun säestyksestä vastaa Samuli Jokisen johtama Semifinaaliorkesteri.

Tapahtuman juhlavuotena Laulukilpailun tuomariston puheenjohtajana toimii viime vuoden tapaan vuoden 2010 Tangokuningas Marko Maunuksela. Lisäksi arvovaltaiseen tuomaristoon kuuluvat laulaja Meiju Suvas, laulaja ja näyttelijä Nina Tapio, ohjaaja ja esiintymisvalmentaja Marco Bjurström sekä vuoden 2003 Tangokuningatar Saija Tuupanen.

 

Laulukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä sunnuntaihin 17.3.2024 klo 15 saakka. Raadin valitsemat 50 nais- ja 50 mieslaulajaa jatkavat tietään yleisöäänestykseen. Yleisöäänestys avautuu torstaina 22.3.2024 klo 10 ja päättyy sunnuntaina 21.4.2024 klo 15. Yleisö valitsee äänestäen 10 nais- ja 10 mieslaulajaa kohti toukokuun Lempäälän Ideaparkissa käytävää Livekarsintaa. Lisäksi raati valitsee Livekarsintaan toiset 10 nais- ja 10 mieskilpailijaa. Livekarsintaansa taivaltaan jatkavat 40 kilpailijaa ilmoitetaan perjantaina 26.4.2024 klo 10.

 

Liput tiivistunnelmaiseen Laulukilpailun Semifinaaliin myynnissä nyt!

 

Muihin Hyvinkääsalissa järjestettäviin tapahtumiin voit tutustua täällä!


Takaisin uutisiin

Yhteistyössä

   
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä