Tanssileiri 11.-15.7.2018

Tanssileiri tuo Seinäjoelle tanssin iloa, liikettä, energiaa ja naurua. Huippuopettajien johdolla harjoitellaan perinteisiä suomalaisia tanssilajeja ja uusia tuttavuuksia. Suomen satavuotisjuhlallisuuksien kunniaksi keskiviikkona 5.7. sekä perusteet että keskitason kaksi ensimmäistä tuntia ovat maksuttomia kaikille! Ilmaistuntien aikana voit tutustua suomalaiseen tangoon sekä fuskuun, reippaaseen, helppoon ja hauskaan kädenalitanssiin!

Mukana menossa Suomen eturivin seuratanssiopettajat

Argentiinalaista tangoa opettaa kansainvälisesti menestyneet Pasi ja Maria Lauren. West Coast Swingiin olemme valinneet Pohjois-Euroopan kärkinimistä Hanna Ojanahon sekä Ville Immosen. Seuratanssin lumoa leirille tuovat pedagogiikan huippuosaajat Kati ja Joonas Kainulainen sekä Antti Törmänen ja monia muita.

Tanssileirin pääpaikat ovat Tanssitalo eli Seinäjoen Urheilutalo. Lisäsalit löytyvät Lukiosta Urheilutaloa vastapäätä ja Seinäjoen Lyseosta, joka löytyy samasta rakennuksesta Tangotoimiston kanssa.

Opettajat 2017

Kati Kainulainen
Joonas Kainulainen
Sami Helenius
Jutta Helenius
Sari Aaltonen
Jari Aaltonen
Antti Törmänen
Matti (Masa) Heikkilä
Sanna-Maria (Sannu) Heikkilä
Hanna Ojanaho
Pasi ja Maria Laurén
Anne-Riina Hurskainen
Ville Immonen

Tanssikurssitasot ja tanssilajit

Tasoja on tänä vuonna peräti viisi: Perusteet, Perusteet/Keskitaso, Keskitaso, Haastava sekä Teema.

Neljän ensimmäisen tason tunnit keskittyvät suomalaiseen tangoon ja muihin lavatansseihin – kuten fuskuun, salsaan ja buggiin sekä hitaaseen valssiin. Teemalla harjoitellaan tunnelmallista argentiinalaista tangoa sekä kovasti suosiota niittävää suomalaisen tangon tyyliä, Wanhaa Tangoa sekä uutuutena kansainvälisesti suosittua West Coast Swingiä.

Kursseja kaikille

Perusteet suosituimmista lavatansseista – nämä tunnit sopivat kenelle vaan, ennakkotaitoja tanssimisesta ei tarvita! Perusteet/Keskitason ja keskitason tunneilla kehitetään itseä ja kavereita. Haastavilla, eli punaisilla tunneilla, laitetaan itsensä likoon! Tunnit tarjoavat virikkeitä ja uusia ideoita pidempäänkin tanssineille. Teemalla pääsemme porukalla kokeilemaan argentiinalaisen tangon saloja sekä perinteisen Wanhan Tangon tuntumaa ja Westin, eli West Coast Swingin, lumoa. Teema-tunneilla päivä alkaa perusteista ja etenee vauhdikkaasti uusiin haasteisiin. Uutta lajia kokeileville hyvä teema kokeilu on kaksi ensimmäistä tuntia.

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Tanssileirille voit osallistua rennolla tangomarkkinafiiliksellä yksin tai parin kanssa. Kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto, eli oppiminen on nopeaa ja hauskaa – samalla tutustut muihin tangoilijoihin!

 

Tutustu tanssileirin päiväohjelmaan!

 

Lisätiedot tanssileiristä
www.tanssikurssit.fi

Niina Huhtala
050 917 5366
niina@tanssikurssit.fi

 

Muutokset mahdollisia, lisäykset varmoja.