Tangomarkkinoiden järjestelyt jatkuvat epidemian aikana

Posted on

Suurtapahtumamme järjestelyt sekä Tangolaulukilpailun vaiheiden toteuttaminen on aiheuttanut viime aikoina poikkeustoimia, johtuen koko maailmaa koskettaneesta COVID-19 koronavirus-epidemiasta.

Suomen viranomaiset ovat asettaneet kiellon yli 500 ihmisen yleisötapahtumille 31.5.2020 asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Tämä vaikuttaa Tangolaulukilpailun esikarsintatilaisuuksiin jotka on peruttu tältä keväältä. Kilpailuun on mahdollista edelleen osallistua videoilmoittautumisen myötä 15.4. asti. Myös Tangolaulukilpailun seuraava vaihe, Tangomaratoni, on toukokuulta peruttu.

Kilpailun kulkua koskeviin muutoksiin teemme tällä hetkellä vaihtoehtoisia ratkaisuja, joista tiedotamme erikseen.

Organisaatiomme seuraa tilanteen kehittymistä jatkuvasti. Samalla jatkamme tapahtuman suunnittelua normaaliin tapaan, joskin työntekijöidemme ja yhteistyökumppaniemme hyvinvoinnin parhaaksi, erinäisin etätyökaluin ja yhteyksin.

Lipunmyyntimme tapahtuu toistaiseksi puhelimitse Tangotoimistossa (p. 06 420 1111) ja verkkokaupan kautta Tiketti-lippukaupassa.

Tiedotamme aktiivisesti somekanavissamme sekä nettisivuillamme ohjelmistoon ja kilpailuihin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä epidemian mahdollisista vaikutuksista tapahtumaan.

Tango kuuluu kaikille – uskomme vahvasti että yhdessä nousemme vaikeuksista voittoon ja näemme iloisen tangokansan Seinäjoella heinäkuussa.

Tavataan taas… pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne siihen asti.

Terveisin,
Tangotiimi