Heidi Pakarinen

Ohjelma » Tanssitalo » Heidi Pakarinen

perjantai 7.7.2023

Tangokuningatar 2013

 

Tämä Tangorakkaudenkin lanseerannut vuoden 2013 Tangokuningatar on oikea monilahjakkuus; Heidi tekee tanssikeikkojen lisäksi mm. konsertteja, juontokeikkoja sekä on esiintynyt monien kaupunginorkestereiden solistina. Näiden lisäksi häntä kuullaan joka toinen lauantai Yle Radio Suomen Sekahaku -ohjelmassa - ja onpa hän esiintynyt Kansan kesken -ohjelman juontajanakin.

 

Tämä iloa ja aitoutta huokuva Tangokuningatar on antanut kasvonsa Vesijärvisäätiön Haluatko nähdä pinnan alle? -kampanjalle ja on lisäksi toiminut vuonna 2014 Lahden Unicef-kaupunkivuoden lähettiläänä.

 

Heidin debyyttialbumi Sun kuningatar ilmestyi 2014, ja albumin laulu Kitara ilman kieliä valittiin vuoden 2014 Kajaushitiksi. 

Iskelmän vuoden 2014 vuosiäänestyksessä Heidi oli mukana sarjoissa Vuoden NaisartistiVuoden Tulokas ja Vuoden albumi: Sun kuningatar. Vuonna 2015 Heidi ilahdutti kansaa Bon voyage -kappaleellaan, jolla hän kisasi myös Uuden Musiikin Kilpailussa.

Hänen viimeisin pitkäsoittonsa Meitä varten julkaistiin vuonna 2017. Syksyllä 2021 julkaistiin Heidin ja Markku Aron yhteiskappale Parhain tuhansista.

 

 

 

Yhteistyössä

 
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä