Tiina Räsänen

Ohjelma » Tangokatu » Satumaalava » Tiina Räsänen

torstai 11.7.2024 klo 21:00 - 22:00

Tangokuningatar 1994

 

Kaikkien aikojen nuorimpana kruunattu Tangokuningatar Tiina Räsänen oli vain 18-vuotias, kun himoittu tangokruunu painettiin hänen kutreilleen. Ikimuistoisen tangovuoden 1994 Tiina pääsi jakamaan yhdessä Tangokuningas Sauli Lehtosen kanssa.

 

Taidokkaasti rakastetuimmat ikivihreät tulkitseva monipuolinen artisti on yli 25 vuoden aikana hurmannut yleisönsä tanssilavojen lisäksi myös bilebändissä, ravintola- ja laivakeikoilla, konserteissa ja intiimeillä duokeikoilla. Tiina on esiintynyt paljon yhdessä puolisonsa, vuoden 1999 Tangokuninkaan, Petri Hervannon kanssa.

 

Tiina tähditti vuonna 2018 Kari Tapion elämästä kertovaa 15 kesää -musiikkinäytelmää, joka sai suuren kysyntänsä vuoksi jatkoakin. Kesällä 2021 Tiina tähditti puolestaan Kulkukoirat -laulunäytelmää Kangasniemellä. 

 

Monipuolisuudestaan lavoillakin tunnettu Tiina syttyy haasteista, ja hän onkin ehtinyt tulla kahteen kertaan äidiksi, opiskella kosmetoligiksi sekä osallistua fitness-kilpailuihin. Hyvää keikkakuntoaan Tiina pitää nykyään yllä taekwondoa harrastamalla.

 

 

Yhteistyössä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä