Pete Parkkonen Jazz Orchestra

Ohjelma » Tangokatu » Katulava » Pete Parkkonen Jazz Orchestra

torstai 6.7.2023

Suomalaisten rakastama Pete Parkkonen julkaisi vuonna 2020 radiohitiksi kasvaneen Voimaa ja valoa -singlen sekä herkän Portaat -singlen. Täysikuu-sinkku sopii täydellisesti pimeneviin syysiltoihin.

 

Marraskuussa 2018 julkaistu neljäs studioalbumi PETE nitoo karismaattisen laulajan viimeisimmät vuodet hienosti yhteen. Platinarajan ylittäneeltä albumilta löytyy muun muassa kultaa ja platinaa striimanneet singlet Mitä mä teen feat JVGKohta sataaEi nyt ja Myyty. Orgaanista poprock-linjaa mukaileva rakkaudenylistys Oon tässä näki päivänvalonsa keväällä 2022.

 

Parkkosen jazz-projekti sai alkunsa Pope Puolitaipaleen korona-ajan alkuaikojen somevideoista, jossa Pope tulkitsi monen Popen ja solistivieraiden voimin klassikkobiisejä. Yksi näistä oli Parkkosen kanssa varioitu Dream a Little Dream of Me - ja yhteistyö oli valmis! Jazz-orkesterin ohjelmistoon taipuu kaikkea swingistä poppiin - aikaan kun jazz oli vielä pop.

 

Supersuositut TV-ohjelmat Tanssii tähtien kanssa sekä Tähdet, tähdet voittanut Pete tunnetaan monipuolisena ja energisenä esiintyjänä, jolla on erityistaito villitä yleisönsä. 

 

Viimeisimpänä Pete on nähty Nelosen suositussa Vain elämää -ohjelmassa.

 

 

 

Yhteistyössä

 
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä