LUX-paketit

Tangomarkkinoiden lippupaketit tarjoavat ainutlaatuisen ja kattavan tangoelämyksen. LUX-asiakkaana nautit upeista konserteista, Tangokadun esiintyjäkaartista mm. Aitiosta käsin sekä maittavasta ruoasta ja juomasta. Tarjoamme Sinulle tai yrityksellesi valmiiksi koottuja lippupaketteja tai räätälöimme tarvittaessa toiveidenne mukaisen kokonaisuuden.

 

LUX-PASSIT

Valitse LUX-passi, kun haluat nauttia festivaalitunnelmasta yhden päivän – tai koko tapahtuman ajan!
Henkilökohtaisella LUX-passilla sisäänpääsy Tangokadulle (ml. Aitio) sekä Tanssitaloon. Valitse haluamasi päivä, tai lunasta koko tapahtuma-ajan voimassa oleva LUX Festaripassi!

Sinitaivas -paketti

Kun haluat nauttia kanssamme festivaalitunnelmasta gaalatunnelmiin yhden päivän ajan, on valintasi lumoava Sinitaivas -paketti!
Sinitaivas -paketti sisältää LUX-passin sekä konserttilipun valitsemallesi päivälle.

Hurmio -paketti

Valitse monipuolinen Hurmio -paketti, kun haluat nauttia festivaalihuumasta koko tapahtuma-ajan – lisämausteenaan ylelliset Kisa-Areenan konsertit.
Hurmio -paketti sisältää LUX Festaripassin sekä kaksi vapaavalintaista konserttia Kisa-Areenalle.

Tulisuudelma -paketti

Hurmaava Tulisuudelma -paketti vie sinut läpi festivaalihuuman, kuljettaen mukanaan kaikkiin kolmeen Kisa-Areenan konserttiin. 
Tulisuudelma -paketti sisältää LUX Festaripassin sekä kaikki kolme Kisa-Areenan konserttia.

Satumaa -paketti

Kun haluat yhden päivän ajan nauttia hyvästä ruoasta sekä juomasta aina festivaalitunnelmasta gaalatunnelmiin, on valintasi vastustamaton Satumaa -paketti.
Satumaa -paketti sisältää valitsemallesi päivälle LUX-passin, Kisa-Areenan konsertin, ruokailun sekä kaksi juomalippua.

Hiljaa yössä -paketti

Halutessasi nauttia koko tapahtuma-ajan hyvästä ruoasta sekä juomasta läpi festivaalihuuman ylellisiin Kisa-Areenan konsertteihin, on valintasi täyden nautinnon takaava Hiljaa yössä -paketti.
Kattavin lippupakettimme, Hiljaa yössä, sisältää LUX Festaripassin, kaksi vapaavalintaista Kisa-Areenan konserttia, kaksi ruokailua sekä kaksi juomalippua.

 

Tutustu LUX-lippuvalikoimaamme:

 

 

Lisätiedot

  • Aitio sijaitsee Tangokadun Katulavan läheisyydessä. Aitiosta löytyy ulkotilojen lisäksi hyvät sisätilat
  • Lippupakettien tilaus, pöytävaraukset ja juomalippujen tilaukset Tangotoimistosta (p. 06-420 1111, info@tangomarkkinat.fi)

 

Yritysjuhlat tai vaikkapa liiton kesäpäivät Tangomarkkinoilla?

Seinäjoen Tangomarkkinat tarjoaa myös monipuoliset, ainutlaatuiset ja joustavat puitteet erilaisten yritysjuhlien ja kesäpäivien viettoon. Lue lisää aiheesta!