Tuomaristo 2018

 

Risto Kivimäki

Ilmatangon SM 2007 voittaja on alkuperäisiä Ilmatango-tiimiläisiä ja elää tunteella Ilmatangosta.
Riston 
näkee tanssimassa Ilmatangoa usein milloin missäkin, vaikka hän on tunnettu parkettien partaveitsi myös paritanssissa. Riston vaimo Anne-Mari Kivimäki voitti seuraavana vuonna himoitun tittelin, tehden heistä Ilmatangoparin.

 

Anne-Mari Kivimäki

Ilmatangon SM 2008 voittaja on toinen puolikas Suomen ainoasta Ilmatango pariskunnasta kun hän teki historiaa voittamalla miehensä Risto Kivimäen jälkeen Ilmatangon SM kisat peräkkäisenä vuonna.
Nyt Anne-Mari kehittää lajia yhdessä muiden Ilmatangotiimiläisten kanssa.

 

Ari Tikkanen

Ilmatangon SM 2009 voittaja on ollut mukana aikojen alusta ja hän tuo kisaan rentoutta leppoisalla olemuksellaan. Tangomarkkinoiden vakiokasvo viihtyy Ilmatangon maailmassa ja vie sitä kaikkialle missä liikkuukaan. Aina pilke silmäkulmassa ja bassot täysillä tanssitaan ja opetetaan Ilmatangoa.

 

Markku Toivonen

Ilmatangon SM 2011 voittaja ja Ilmatangon kansainvälinen lähettiläs. Missä Markku matkustaakin on varmasti Ilmatango karsinnat seuraaville Tangomarkkinoille. Markku on juontanut Ilmatangokisoja menestyksekkäästi ympäri maailmaa ja on yksi pitkäaikaisempia Ilmatangoihmisiä maailmassa.

 

Timo Tuovinen

Hallitseva Ilmatangon SM 2017 voittaja tuo näkemyksensä tuomarointiin tuoreimpana voittajana. Vuoden kokemus voittajana on tuonut rutkasti menestystä ja voiton huumaa jonka hän mielellään antaa seuraavankin voittajan kokea.

 

Johanna Debreczeni

Vuoden 2004 tangokuningatar tuo tuomaristoon tanssittajan näkemyksen ja katselmuksen miltä tangon tulkinta voi olla yksin tulkittuna. Johannakin pääsee tuomarina kokemaan täysin uuden lajin ja tangon tunteellisen tulkinnan.