Kisakummit

Lanseerasimme Tangomarkkinat -laulukilpailun tueksi uuden Kisakummit -käytännön.

Käytännön avulla voimme tarjota kilpailijoille entistä paremmat ja monipuolisemmat mahdollisuudet valmistautua kilpailun eri vaiheisiin, sekä olla tukemassa myös kilpailun jälkeisissä tilanteissa ja kysymyksissä, jotka voivat kaiken myllerryksen keskellä yllättää.

Kisakummit ovat mukana matkassa kilpailun kaikissa vaiheissa aina Tangomaratonilta Finaaliin saakka – sekä myös sen jälkeen. Kummit ja kilpailijat pitävät koko ryhmän kesken yhteisiä tapaamisia käyden lisäksi myös kahdenkeskisiä luottamuksellisia keskusteluja erikseen sovittuina hetkinä, etäyhteysmahdollisuuksiakin hyödyntäen.

Kisakummeiksi nimetään vuosittain jo aiemmin saman polun kulkeneita Tangokuninkaallisia, joilla on halukkuutta ja tietotaitoa jakaa vinkkejä hektisen kisarupeaman käänteissä tsempaten. Heiltä uskaltaa kysyä myös niitä vaikeitakin kysymyksiä valmistautumiseen, kilpailuun, esiintymiseen tai vaikkapa koko alaan liittyen.

Tavoitteenamme on saada kilpailijat tuntemaan itsensä alusta saakka tärkeäksi osaksi tapahtumaa sekä koko tangoyhteisöä. Jokaisen kulkiessa omaa polkuaan ei kaikkien ole tarpeen kompastua samoihin kivikkoihin uran esiintyjänä mahdollisesti edetessä. Haluamme tukea jokaisen artistipersoonan kehittymistä luoden kilpailijoille mahdollisuuden keskittyä ja eläytyä omaan esiintymiseen ja kisatilanteeseen luottamuksellisessa ympäristössä.

 

Tangokuninkaallispari KisaKummeina kuninkaalliskokelaille

Tangokuninkaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto toimivat KisaKummeina vuoden 2021 Tangolaulukilpailussa.

Tangokuninkaallispari on kattavan esiintyjäuransa lisäksi liikuttanut ihmisiä myös fyysisesti sekä tehneet monipuolista yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa henkisen sekä fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Hyvinvointivalmentajina he ovat mukana tukemassa, valmentamassa ja antamassa vinkkejä tangokuninkaallisehdokkaille. KisaKummeina he ovat aktiivisesti mukana kaikissa hetkissä aina Seinäjoen finaalihuipennuksiin saakka.

Tiina ja Petri nähdään myös mm. seremoniamestareina Tangomaratonissa toukokuussa sekä MeriTangot-erikoisristeilyllä kesäkuussa.

Omien esiintymisten ohella, Tiina ja Petri ovat tiiviisti koko viikon kilpailijoiden matkassa mukana myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla heinäkuussa. Lauantaina 10.7. finaalihuipennuksen viimeisellä kilpailukierroksella jäljellä olevat tangokuninkaallisehdokkaat myös duetoivat KisaKummiensa kanssa.