Ravintolat

Grillaamo

Taatusti kotimaista ja laadukasta tangomurkinaa tarjolla aamusta iltaan, niin pieneen kuin isoonkin nälkään! Grillaamo on saavuttanut todellisen kestosuosion – letkeä tunnelma ja Tangokuninkaallisten hauskat grillaushetket siivittävät kesäiltaa ruokailusi lomassa. Grillaamassa ja kuulumisiaan kertomassa Tangokuninkaallisten lisäksi myös Tangolaulukilpailun Finalistit ja SMOrk-kilpailun Semifinalistiorkesterit.

Tangokapakka

Tangokapakka valloittaa koko Tangokadun! Keskeinen sijainti takaa mukavan olon Tangon sykkeessä, päivin ja öin. Paras mahdollinen paikka kohdata ystäviä ja luoda uusia tuttavuuksia. Katos suojelee sinua sateelta (jos meillä sattuu satamaan). Todennäköisimmin vältät kuitenkin auringonpistoksen Tangokapakan suojassa. Tangokapakassa on myös suuri tanssilattia, jossa tanssitaan Hymyn LavaTangon SM- sekä IlmaTangon SM-kilpailut.

Kauppa & Kahvila

Elämme trendin kuumimmassa kärjessä yhdistäen Tangomarketin ja paljon toivotun kahvilatoiminnan. Kaupasta & Kahvilasta löydät Tangomarkkinoiden ja esiintyvien artistien tuotteita mm. levyjä, t-paitoja… Hyvällä tuurilla kahvilassa on Tangokuninkaallisia kahvilla, jolloin saat vaikkapa omistuskirjoituksen ostamiisi tuotteisiin!

Ostosten lomassa voit nauttia kupillisen kahvia ja herkullista pullaa.

Aitio

Aitio tarjoaa asiakkailleen kirjaimellisesti aitiopaikan, josta voi seurata festivaalin tapahtumia ja Katulavan ohjelmaa melkeinpä kosketusetäisyydeltä. Ravintolamme on suosittu taukopaikka myös Tangokuninkaallisten keskuudessa. Aitioon on sisäänpääsy vain LUX-passeilla ja Sinitaivas-/ Hurmio-/ Tulisuudelma-/ Satumaa- / Hiljaa yössä -paketeilla.

Kruunu

Jos Tangokatu on Tangomarkkinoiden sydän, on Kruunu sen vatsa.

Päivän kattausten jälkeen Kruunu muuttuu tangontäyteiseksi seurusteluravintolaksi, josta löytyy monipuolista ohjelmaa yön pikkutunneille. Laajan juomavalikoiman kyytipojaksi tarjolla on iltaan sopivaa herkullista huikopalaa.

Huiman suosion saanut Lähellä-konserttisarja jatkaa Kruunu ravintolan illoissa! Konsertit ovat tunnelmallisia, akustisia ravintolakonsertteja, jotka tuovat sananmukaisesti esiintyjänsä lähelle kuulijaa. Konserttien aikana on mahdollista nauttia vapaasti ravintolan antimista laajan juomavalikoiman ja ruokailun parissa. Tule seuraamaan, kuinka esiintyjät virittäytyvät yhdessä kuulijoidensa kanssa intiimiin klubitunnelmaan!

Paviljonki

Legendaarinen tanssinmekka tarjoaa mittavan katetun tilan tanssinpyörteistä nauttiville. Live-orkesterien ja nykyisten, menneiden sekä tulevien vuosien kuninkaallisten musiikin siivittämänä voit antautua täysin tangon hurmokseen.

Paviljongissa myös Sinulla on mahdollisuus olla Tähtiartisti ja viihdyttää tanssikansaa Karaoketansseissa, jotka tauottavat aina live-esiintyjiä. Paviljongissa todellakin tango ja viihdyttäminen kuuluu kaikille!

Lauluteltta

Tangokadun vapaa-alueella, pääportin välittömässä läheisyydessä voi poiketa nauttimaan kesäisiä juomia. Bilekaraokessa illan tullen festivaaliväki laulaa mitä haluaa ja vetäjät täydentävät bailumenoa välimusiikilla, hauskoilla jutuilla sekä vauhdikkailla kappaleilla. Lauluteltassa jokainen päivä on yhtä juhlaa, kansa saa laulaa ja tanssia pitkin päivää. Pääosassa hyvä musiikki ja rento tunnelma.

Tanssitalo

Tanssitalo on keskittynyt tanssia harrastaviin tangovieraisiin jättiparketteineen ja taitavine tanssiorkestereineen. Asiakkaita palvellaan omassa ravintolassa, joka on varustettu A-oikeuksin. Tarjolla myös hyvä valikoima alkoholittomia tuotteita sekä kevyttä lounasta ja suolapalaa.

Päivisin Tanssitalo toimii myös Tanssileirin keskuksena.