L1004825

Vuoden 2016 Tangoseniorit ovat Tuija Mäensivu ja Seppo Niemi

Posted on

Tämän vuoden Tangoseniori-laulukilpailun voittajat ovat kauhajokelainen Tuija Mäensivu ja sastamalalainen Seppo Niemi. Tangoseniorit valittiin erittäin tasaväkisen kilpailun päätteeksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla tänään perjantaina 8.7.2016.

Toiseksi kisassa tulivat jyväskyläläinen Tuulia Silfver ja asikkalalainen Allan Roth. Kilpailuun osallistui yhteensä 185 kilpailijaa kymmenellä paikkakunnalla.

Tangoseniori-laulukilpailun tuomariston muodostivat puheenjohtaja Ilmari Ylä-Autio, laulunopettaja Satu-Maarit Veikkola, laulaja Keijo Minerva sekä vuoden 2015 Tangoseniorit Eija Lius ja Jarmo Pellinen. Finaalin seremoniamestarina toimi vuoden 1989 Tangokuningas Risto Nevala.

Tangoseniori-kilpailun järjestää Suomalaisen tangon Satumaa ry.

Tangoseniori-laulukilpailun tarkoituksena on luoda varttuneemmille laulajille foorumi, jossa he voivat esittää osaamistaan ja jonka kautta heillä on mahdollisuus julkiseen esiintymiseen ja oman uran luomiseen sekä kannustaa suomalaisia lauluharrastuksessaan, edistää laulun myötä sosiaalista ja psyykkistä hyvinvointia. Tangoseniori-kilpailu on tarkoitettu 45 vuotta täyttäneille naisille ja miehille.

(Teksti: Sami Skantsi)