Yhteystiedot Media Yrityksille
Jaa

 Facebook

 

Seinäjoki_Logo

 

Komia

 

Turku

 

YLE tv1

YLE Radio Suomi

 

Opetusministeriö

 

Argentiinan banneri

 

Uruguay

 

Seamk

 

Uutiset
03.04.2012
Virittämö virittää uudet rytmit Tangomarkkinoiden yhteyteen

Virittämö on 11.-14.7. Seinäjoella järjestettävä uusi musiikkitapahtuma, jonka tähtinä kuullaan kotimaisia huippunimiä, mukana esiintyjäkaartissa ovat muun muassa Chisu ja Neljä Ruusua. Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee, Selmu ry:n omistama Profest Oy ja Seinäjoen Tangomarkkinat Oy.

 

- Yhteistyön tarkoituksena on Seinäjoen Tangomarkkinoiden tarjontaa täydentävän vaihtoehtoisen tapahtuman järjestäminen Tangomarkkinoiden aikaan.  Virittämö laajentaa ohjelmatarjonnallaan, palveluillaan ja järjestelyillään luontevasti Tangomarkkinoiden tarjontaa ja tunnelmaa. Yhteistyön myötä rakennetaan lisää synergiaetuja, jotka ovat luonteva jatko osapuolten väliselle muulle laajalle yhteistyölle, toteaa Seinäjoen Tangomarkkinat Oy:n toimitusjohtaja Pekka Leinonen.

 

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee on Virittämön päävastuullinen järjestäjä. Profest  Oy ja Tangomarkkinat Oy osallistuvat tapahtuman tuottamiseen erikseen sovitulla työn- ja vastuunjaolla. Yhteistyöllä on vahva jatkumo: Eepee ja Selmu ovat Seinäjoen Tangomarkkinat Oy:n osakkaita, Eepee yksi Tangomarkkinoiden pääyhteistyökumppaneista ja Selmu ja Tangomarkkinat tekevät kaiken aikaa käytännön tuotantoyhteistyötä.

 

- Virittämö on luonnollinen jatke hyvälle omistajayhteistyölle ja olen iloinen, kun pystymme tarjoamaan uusia etuja ja kokemuksia asiakasomistajille. Annan myös suuren arvon sille, että tavoitteemme on tehdä pitkäkestoinen ja kaikille osapuolille selkeästi lisäarvoa tuottava tapahtumakokonaisuus, joka toimii kiinteänä osana Tangomarkkinoiden tapahtuma-aluetta, kertoo Eepeen toimialajohtaja Juhamatti Aronen.

 

Osapuolet näkevät yhteisesti tärkeäksi tavoitteeksi Virittämön pitkäjänteisen kehittämistyön ja vuoden 2012 kokemusten pohjalta pyritään edistämään ja syventämään monipuolisesti erilaisia yhteistyömuotoja.

 

- Selmua on ennen kaikkea kiinnostanut olla mukana tapahtuman sisällön kehittämisessä. Uutta tilakonseptia on mietitty siitä näkökulmasta, että Suomen ykkösrivin artistien lisäksi on mahdollista tehdä viikonloppuna matinea-tyyppisiä konsertteja, jotka täydentävät festivaalin kokonaistarjontaa. Tämä tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia ja mahdollistaa ohjelman rönsyilyn moneen suuntaan, toteaa Selmu ry:n Juha Koivisto.

 

Virittämö avoinna 11.-14.7.2012 Torikadulla Sokos Hotel Vaakunan läheisyydessä.

 

Aukioloajat

11.7. Keskiviikko 18.00-04.00

12.7. Torstai 18.00-04.00

13.7. Perjantai 11.00-04.00

14.7. Lauantai 09.00-04.00

 

Liput kaikkiin iltoihin 12€/10€, Tangopassilla ilmainen sisäänpääsy. 

Yhden päivän ennakkoliput myynnissä Tangotoimistolla (Torikatu 15, Seinäjoki) ja

Piletin kautta www.piletti.fi.

 


Takaisin uutisiin

 

s-etukortti

Lahitapiola_logo_CMYK_sininen Sita auraviihde Kulta Katriina uusi

Areena2

atria ilkka_rajattu  Sonymusic Kataja Event
peugeot mediamusiikki abc

Realcom

Hartwall

   Seura Elo    
Mainostoimisto BSTR Luova Konttori Seinäjoki ja Vaasa