Yhteystiedot Media Yrityksille
Jaa

 Facebook

 

Seinäjoki_Logo

 

Komia

 

Turku

 

YLE tv1

YLE Radio Suomi

 

Opetusministeriö

 

Argentiinan banneri

 

Uruguay

 

Seamk

 

Uutiset 2010
15.04.2010
Tangomarkkinoiden 1. nettikarsinnan äänestyksessä jo yli 200 000 ääntä!

YLEn Satumaa-sivustolla parhaillaan käynnissä olevassa Tangomarkkinat 2010 -laulukilpailun nettiäänestyksessä murskataan ennätyksiä. Vasta kaksi viikkoa jatkuneessa äänestyksessä on jo tähän mennessä annettu yli 200 000 ääntä.

 

Viime vuonna koko Tangomarkkinoiden nettiäänestyksessä annettiin reilut 100 000 ääntä.

Nettiäänestyksen suuren suosion perusteella voidaan sanoa, että sosiaalisen median voima on löytänyt myös suomalaisen tangon - tai tango on löytänyt sosiaalisen median.

 

- Tango on puhutellut ja puhuttanut suomalaisia vuosikymmenien ajan. Nyt keskustelut toreilla ovat siirtyneet myös verkon eri foorumeille. Näin käy erityisesti suurten tapahtumien ja kilpailuiden yhteydessä, jolloin ihmiset myös aktivoivat ystäviään äänestämään omaa suosikkiaan. Äänestyssuosituksia löytyy eri puolilta nettiä. Verkon foorumeilla äänestyksistä ja esiintyjistä ollaan montaa mieltä, joten keskustelu esimerkiksi yle.fi/keskustelut Tangomarkkinat-keskustelupalstalla on myös ollut vilkasta, sanoo vastaava tuottaja Tiina Raekallio YLE Uusista Palveluista.

 

- Tangomarkkinat on tapahtuma, joka herättää suomalaisissa suuria tunteita ja intohimoja. Sehän on pelkästään positiivista, toteaa vastaava tuottaja Timo Suomi YLE Viihteestä.


Kärjen takana tasaista

 

Maaliskuun lopulla käynnistyneen nettiäänestyksen ensimmäinen vaihe on ehtinyt hieman yli puolen välin. Terävintä kärkeä lukuun ottamatta kamppailu jatkopaikoista käy tasaväkisenä. Esimerkiksi tällä hetkellä sijoilla 20.-50. olevat ovat noin 600 äänen sisällä toisistaan.

 

Nettiäänestyksen perusteella 50 laulajaa etenee toiselle kierrokselle. Lisäksi tuomaristo valitsee 50 tangolaulajaa jatkoon.

 

Kaikkiaan tangokuninkaalliseksi on tänä vuonna ehdolla yhteensä 266 laulajaa. Nettiäänestyksen ensimmäinen vaihe jatkuu 26. huhtikuuta asti osoitteessa http://satumaa.yle.fi/tangomarkkinat.

 

[YLE]


Takaisin uutisiin

 

s-etukortti

Lahitapiola_logo_CMYK_sininen Sita auraviihde Kulta Katriina uusi

Areena2

atria ilkka_rajattu  Sonymusic Kataja Event
peugeot mediamusiikki abc

Realcom

Hartwall

   Seura Elo    
Mainostoimisto BSTR Luova Konttori Seinäjoki ja Vaasa