Tangokuninkaalliset konsertoivat Seinäjoen ympäristön palvelutaloissa

Posted on

facepostaus-hmj-2018

Tangokuningatar Saana Sassali ja Tangokuningas Jarno Kokko jakavat joulun tunnelmaa pienoiskonserteillaan Seinäjoen ympäristön palvelutaloihin ma-ke 3. – 5.12.

Tangokuninkaalliset tekevät kolmen päivän aikana yhteensä 14 esiintymistä, säestäjänään Taisto Lunkka. Konsertit ovat maksuttomia ja suunnattu palvelutalojen asukkaille ja heidän omaisilleen.

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestää palvelutalokiertueen jo seitsemättä kertaa. Konserttien toteuttamisen mahdollistaa useat Seinäjoen seudun yhteistyökumppanit.

Pienkonserteissa kuninkaalliset tuovat joululauluja ja tangoja heille, joille ei välttämättä ole mahdollista osallistua perinteisiin konserttitilaisuuksiin.

 

Kuninkaallinen joulukonsertti Lakeuden Ristissä

Seinäjoella nähdään myös tiistaina 4.12. klo 19 Kuninkaallinen Joulukonsertti. Lakeuden Ristissä järjestettävän konsertin solisteina nähdään Saana Sassali, Jarno Kokko sekä Arto Nuotio. Säestyksestä vastaa SMORK 2018 -kilpailun voittajaorkesteri Komiat viisihenkisenä kokoonpanona.

Kuninkaallinen joulukonsertti saattelee juhlavasti joulumusiikin satumaiseen maailmaan ja tarjoaa yleisölle tunnelmatuokioita, jotka yhdistävät sulavasti kaikkien aikojen rakkaimpia ja suosituimpia joululauluja.

Lipun hinta 28 e. Ennakkovaraukset puhelimitse Tangotoimistosta p. 06 420 1111. Lipunmyynti myös tuntia ennen ovelta.

 

Orkesterin kokoonpano

Samuel Järvinen, kitara
Pekka Oravuo, kitara
Juho Eskola, basso
Eero Nummela, rummut
Otso Kauniskangas, haitari, koskettimet

Palvelutalokiertueen ja Kuninkaallisen Joulukonsertin järjestää Seinäjoen Tangomarkkinat.

 

Lisätiedot

Martti Haapamäki
taiteellinen johtaja
martti.haapamaki@gmail.com
p. 0500 562 794

Kalle Lähdesmäki
hallituksen puheenjohtaja
kallejohannes.lahdesmaki@gmail.com
p. 0500 363 126