suomalainen-tango-juhlaraha-1250-x-484-nostokuva-uutinen

Suomalainen tango -juhlaraha

Posted on

Suomalainen tango -juhlaraha on lahja ja muisto tangon ja iskelmämusiikin ystävälle.

Juhlarahan ilme rakentui juhlavuoden teeman mukaisesti yhdessä. Suomalaiset äänestivät suosikkitangoksi ylivoimaisella äänimäärällä Unto Monosen säveltämän Satumaan. Suomen Rahapajan pääsuunnittelija Erkki Vainio muotoili juhlarahalle kasvot Satumaan nuottien laineilla. Suomalainen tango -juhlarahalla on Avainlippu merkkinä siitä, että juhlarahat ovat kotimaista työtä.

Nimellisarvot

Nimellisarvoltaan 10 ja 20 euroa olevat juhlarahat on pakattu suojaavaan läpinäkyvään pilleriin ja Suomi 100 -teemaa muistavaan juhlaraharasiaan. Rasioissa kerrotaan myös juhlarahan tekniset tiedot.

Hopeisen 10 euron Suomalainen tango -juhlarahan maksimilyöntimäärä on 10 000 kpl, joista 100 on numeroitu. Numerointi on rahan arvopuolella ja numeroidut rahat on sekoitettu satunnaisesti lyöntimäärään.

20 euron juhlaraha lasisessa vitriinissä

Numeroitu, 20 euroa oleva juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään kapseliin ja lasiseen Vitriiniin, joka tuo juhlarahan kauneuden upeasti esiin. Mukaan tulee myös rahan tekniset tiedot kertova aitoustodistus. Juhlarahan numero on lyöty rahan arvopuolelle.

Juhlaraha esillä Tangomarkkinoilla

Suomen Rahapajan Vantaan tehtaalla valmistama hopearaha on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaa. Juhlarahalla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Suomalainen tango -juhlaraha on esillä Seinäjoen Tangomarkkinoilla heinäkuussa.

Toimitus ja palautus

Postikulut ovat 7 euroa kotimaahan ja 20 euroa muihin EU-maihin riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilaat kerralla. Juhlarahoilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tilaa juhlaraha itsellesi – tai lahjaksi ystävälle!

Tilaa muistoksi ja lahjaksi yksilöllinen, numeroitu Suomalainen tango -juhlaraha. Suomalainen tango -juhlaraha kunnioittaa suomalaista tangokulttuuria. Juhlaraha kuuluu Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaan. Numeroidut juhlarahat toimitetaan tilausjärjetyksessä alkaen numerosta kaksi. Juhlarahan ennakkomyynti alkaa Suomen Rahapajan verkkokaupassa 1.6.2017.