Seinäjoen Tangomarkkinat kiittää!

Posted on

Seinäjoen Tangomarkkinat juhlisti sen 35-vuotista ainutlaatuista taipaletta kotimaisen musiikkiviihteen suurtapahtumana tällä viikolla. ”Tangot” tarjosi jälleen unohtumattomia elämyksiä, onnen kyyneleitä sekä tanssin huumaa lukemattomille suomalaisille ympäri maan sekä paikan päällä että radion ja television välityksellä.

Tangomarkkinat tekee vahvaa työtä tangokulttuurin edistämiseksi valtavalla määrällä konsertteja, kilpailuja, tanssia ja tangon riemua.

Suomalainen tango elää ja voi hyvin. Ja se on meidän kaikkien yhteinen voimannäyte jonka vain meidän huikeat Tangokuninkaalliset sekä taitavat muusikot, uutteraat tangotyöläiset, luotettavat yhteistyökumppanit, inspiroituneet medianedustajat, pohojalaanen kökkäkulttuuri ja heinäkuinen lakeusmaisema voi saada aikaan.

Mutta kaiken ytimessä olette Te.

Meidän uskollinen, iloinen ja myötäelävä tangoyleisömme. Kiitos kun olitte jälleen mukana luomassa tangon taikaa ja tunnelmaa.

Juhlavuosi ei kuitenkaan pääty tähän: luvassa on vielä pitkin vuotta Tangokuninkaallisten konsertteja ja esiintymisiä ympäri Suomen, ja AlfaTV:n kanavalta nähdään tango-ohjelmia pitkin syksyä, mm. tangoperjantaina taltioitu Tangomarkkinoiden unohtumaton 35-vuotisjuhlakonsertti.

Ja syksyllä kerrommekin jo lisää mitä seuraava tangovuosi tuo tullessaan.

Tavataan taas… hiljaa yössä 8. – 12.7.2020!