Koko päivän lippu Tangokadulle + ruokailu noutopöydässä!

Posted on

-kaikki helposti ja joustavasti samassa paketissa!

Vietä koko päivä Tangokadulla – Tangomarkkinoiden satumaisessa ytimessä, joka tarjoilee päivittäin tangoa sekä muuta laadukasta musiikkiviihdettä! Tangokadun monet estradit ovat käytettävissäsi huippuesiintyjineen, viihtyisine ravintoloineen ja tanssilattioineen koko päivän ajan keskipäivästä yömyöhälle.

Nyt Sinulla ja seurueellasi on loistava mahdollisuus yhdistää Tangokatupäivä kuninkaalliseen herkutteluun Kruunu Ravintolan noutopöydässä. Koko päivän voimassa oleva Tangokatulippu ja ruokailu on mahdollista ostaa kätevään ja edulliseen 60 euron hintaan / henkilö! Voit siis itse valita oman Tangopäiväsi (torstai, perjantai tai lauantai) – paketin hinta on joka päivälle sama! Lippupakettien myynti alkaa Tangotoimistolla ja Tiketissä maanantaina 4.12.2017 klo 12.00!

Kruunu on Tangokadun viihteellinen ruoka- ja seurusteluravintola
Komia kuninkaallinen noutopöytä on katettuna kaikelle Tangokansalle torstaista lauantaihin Kruunu Ravintolassa. Tangonnälkää ei tarvitse Kruunussa nähdä, sillä päivän kattaus on kuorrutettu Tangokuninkaallisten esiintymisillä. Viihtyvyyttä tuo Kruunun ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Päivän kattausten jälkeen Kruunu muuttuu tangontäyteiseksi seurusteluravintolaksi, josta löytyy monipuolista ohjelmaa yön pikkutunneille. Laajan juomavalikoiman kyytipojaksi tarjolla on iltaan sopivaa herkullista huikopalaa.


www.tangomarkkinat.fi/liput
www.tiketti.fi/tangomarkkinat