Meidän Tango – Suuri toivekonsertti

Posted on

Kisa-Areenalla perjantaina 13.7.2018 klo 19.00

Meidän Tango on todellinen toivekonsertti! Konsertissa kuullaan
tangoyleisön valitsemia, rakastetuimpia tangoja – sinfoniaorkesterin ja karismaattisten solistien voimalla! Tangojen
sovitukset ovat kaikki niitä tuttuja, Tangomarkkinoiden historian myötä suomalaiseen sielunmaailmaan iskostuneita ison orkesterin sovituksia, joita ollaan kuultu jo ensimmäisistä Urheilutalolla käydyistä Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaaleista alkaen.

Konsertissa kuullaan mm. Satumaa, Hopeinen kuu, La Cumparsita, Rannalla sekä lukuisia muita tangoja jotka ovat Tangomarkkinoiden yleisökyselyssä nousseet suosikeiksi.

Suurta tunnelmaa isännöi yleisön äänestämät juontajasuosikit – Tangokuninkaalliset Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela. Kuningaskaverukset on nähty useasti jakamassa Tangomarkkinoiden estradeja niin Kisa-Areenalla kuin Tangokadun päälavalla. Suvereenit Tangokuninkaalliset heittäytyvät tangon vietäviksi ja luotsaavat yleisöään tunnelmasta toiseen konsertti-illan aikana.

Meidän Tango -toivekonsertin komeutta ja kauneutta siivittää lähes
50-henkinen sinfoniaorkesteri Collegium Musicum Turku eli CMT. Turun yliopiston piirissä toimivan sinfoniaorkesterin perinteet ulottuvat peräti 1920-luvulle. CMT koostuu pääasiassa korkeakoulujen opiskelijoista. Sinfoniaorkesterin kapellimestarina toimii Pekka Nebelung. CMT tunnetaan monipuolisesta ohjelmistostaan johon kuuluu niin suuria sinfoniateoksia, kamarimusiikkia kuin musikaalisävelmiä ja viimeistään tämän konsertin jälkeen myös tangoa.

Konsertin solistit julkaistaan lähiaikoina!
AltaTV ja Järviradio taltioivat konsertin.

Parhaat paikat konserttiin myynnissä juuri nyt!
Lipun hinta 44 euroa, liput saatavilla: Tangotoimisto ja Tiketti