Yleisohjeet

Saapuminen ja ilmoittautuminen kauppiaaksi

Saapuminen tapahtuu aina markkinakauppiaille tarkoitetun infopisteen kautta (sijaitsee Tangokadun pääportilla). Ilmoittautumisen yhteydessä tarkastamme paikkamaksun, markkinapaikkatiedot ja -palvelut sekä annamme ohjeet kulkuluvista ja henkilökuntarannekkeiden noudosta. Sopimukseen kuuluu markkinapaikan koosta riippuen vähintään 2 ranneketta / markkinapaikka. Lisärannekkeet 40 € / kpl. Rannekkeella sisäänpääsy Tangokadulle. Tangokadun ulkopuolella olevat myyjät eivät tarvitse ranneketta toimiakseen markkinakauppiaana.

Ohjeet myyntipaikalla

Infopisteestä opastus markkinapaikalle. Paikalla tarkastamme sijainnin, tilatut palvelut ja tukipalvelut. Sijoittaudu osoitetulle paikalle, älä käytä muuta tilaa kuin varauksesi yhteydessä on sovittu. Järjestäjänä pidätämme oikeuden välttämättömiin paikkamuutoksiin /-tarkastuksiin.

Rakentamis- ja purkuajat

Tangotorin ja sitä ympäröivän alueen rakentaminen alkaa keskiviikkona 8.7. klo 12 alkaen. Alue avataan yleisölle klo 17.

Tangokatualueen rakentaminen alkaa keskiviikkona 8.7. klo 9 alkaen. Alue avataan yleisölle klo 19.

Markkinapaikkojen on oltava valmiina ja yleisölle avoinna aina alueen aukioloaikoina.

Markkinapaikkoja voi alkaa purkamaan sunnuntaina 12.7. klo 03 alkaen. Sähköt katkaistaan klo 04, ellei toisin sovita.  Markkinapaikat tulee olla purettuina sunnuntaina 12.7. klo 12 mennessä.

Aukioloajat

Tangokatu: ke 19.00-01.00, to 12.00-02.00, pe 12-03, la 12.00-03.00.
Tangotorialue: ke 17.00-01.00, to 11.00-02.00, pe 11.00-03.00, la 11.00-03.00.

Markkinapaikan huolto

Markkinapaikkojen täydennys ja huolto tapahtuu pääsääntöisesti aamuisin ennen alueen avaamista. Muina aikoina ajoneuvot pidetään poissa alueelta ja markkinapaikalta.

Markkinakauppiaille on varattu oma pysäköintialue. Seinäjoen kaupungin katualueilla pysäköinti tapahtuu Seinäjoen kaupungin ilmoittamin ehdoin ja kustannuksin.

Ovien eteen pysäköiminen on kiellettyä (paloviranomaisten käskystä) ja pysäköintiä tarkkaillaan pysäköinninvalvojan toimesta. Pysäköinti markkinakauppiaille tarkoitetulla P-alueella on sallittua vain erillisellä pysäköintiluvalla, jonka saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Markkinapaikkojen läheisyyteen on varattu roska-astioita päivittäin kertyvälle roskalle. Kierrätysperiaatteen mukaisesti kauppias vie pois alueelta mukanaan tuomansa pakkausjätteen.

Asuntoauto, -vaunu tai muuta majoitusta varten on markkinakauppiaille varattu erillinen parkkialue. Paikkavaraus tehdään markkinapaikkailmoituksen yhteydessä.

Viranomaisohjeet

Tutustu viranomaisten asettamiin ohjeisiin

Lisätiedot

Seinäjoen Tangomarkkinat Oy / Timo Ristimäki
timo.ristimaki@tangomarkkinat.fi / 040 775 4866