Lavatangon SM-tanssikilpailu tanssitaan Tangomarkkinoiden avajaispäivänä

Posted on

– kilpailu tanssitaan Tangomarkkinoiden 35-vuotis juhlavuoden tunnelmissa

Seinäjoen Tangomarkkinoilla järjestetään vuosittain lavatangon suomenmestaruus-tanssikilpailut. Kilpailussa tanssitaan perinteistä suomalaista, tanssilavoilta tuttua tangoa.

Tunnelmallisessa kilpailussa tanssitaan suomalaista tangoa vapaalla viennillä ja tangomusiikin tahdissa. Kilpailu on avoin kaikille paritanssin harrastajille ja tanssista kiinnostuneille. Kilpailussa on kaksi sarjaa: yleinen, eli kaikille avoin sarja sekä seniorisarja.

 

Lavatangon SM-kilpailu 2019

Vuoden 2019 Lavatangon SM-kilpailu tanssitaan Seinäjoen Tangomarkkinoiden avajaispäivänä keskiviikkona 10. heinäkuuta. Kilpailu on osa Tangomarkkinoiden 35-vuotis juhlavuoden avauspäivän juhlallisuuksia, ja järjestetään tapahtuman sydämessä Tangokadulla.

”Lavatangon SM-kilpailu tarjoaa käsinkosketeltavaa ja kokonaisvaltaista tangon tunnelmaa ja paloa – niin kilpailijoille kuin katsojillekin. On todella upeaa että tanssittu perinteinen suomalainen tango on merkittävässä roolissa juhlavuoden Tangomarkkinoilla. Tangokadun ja Lavatangon SM-kilpailun tunnelma on ainutlaatuinen. Odotan ensi kesää innostuneena ja jännittyneenä. Lämpimästi tervetuloa kisalattialle sekä katsomoihin jännittämään ja kannustamaan suosikkitanssijoita,” kertoo kilpailujohtaja Niina Huhtala.

Kilpailuun osallistutaan ennakkoilmoittautumisella Tangomarkkinoiden www-sivuilla. Ennakkoilmoittautuminen alkaa keväällä 2019.

Kilpailun parhaimmisto palkitaan kunniakirjoin ja pokaalein. Molempien sarjojen kolmelle voittajaparille on luvassa Tanssipuodin lahjoittamat lahjakortit sekä saavat mahdollisuuden esiintyä Tangomarkkinoiden eri tapahtumakohteissa.

Kilpailun seremoniamestareina toimivat Tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen. Kilpailun säestyksestä vastaa: Taisto Lunkan Tango-orkesteri solistivieraineen.

Kilpailun johtajana toimii Niina Huhtala. Kilpailun arvovaltainen tuomaristo julkaistaan alkuvuodesta 2019.

Kilpailun järjestää Seinäjoen Tangomarkkinat yhteistyössä Suomen Tanssipuoti.

 

Lisätiedot ja kilpailun säännöt

www.tangomarkkinat.fi/kilpailut/tanssikilpailut/lavatangon-sm-kilpailu

 

Lisätiedot

Niina Huhtala, kilpailujohtaja
niina.huhtala@tanssikurssit.fi
p. 050 9175366

Martti Haapamäki
taiteellinen johtaja, Tangolaulukilpailun tuomariston pj.
martti.haapamaki@seinajoki.fi
p. 0500 562 794

Kalle Lähdesmäki
hallituksen puheenjohtaja
kallejohannes.lahdesmaki@gmail.com
p. 0500 363 126

www.tangomarkkinat.fi
www.facebook.com/seinajoentangomarkkinat
www.alfatv.fi / www.permanto.fi / www.jarviradio.fi / www.tiketti.fi