lahti2017 vaakabanneri

Lahti2017 MM-kisojen päivälippujen myynti on käynnissä!

Posted on

Ensi vuoden suurimman yleisötapahtuman Lahti2017 MM-kisojen päivälippujen myynti käynnistyy tänään. Kisavieraat pääsevät nauttimaan monipuolisesta viihdetarjonnasta aina After Ski bändeistä Monotangoihin ja kaikki samalla pääsylipulla.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa kisakansaa tanssitetaan koko kisojen ajan. Monotangot ovat ohjelmassa lähes päivittäin, Ladidaata pääsee tanssimaan joka päivä ja tiistaina 28.2. tanssitaan pitkän kaavan mukaan, kun puolilta päivin aina iltaan saakka jatkuvien tanssien tunnelmasta vastaavat Tangokuningatar Susanna Heikki sekä Tangokuninkaat Jukka Hallikainen, Marko Maunuksela, Kyösti Mäkimattila ja Teemu Roivainen.

MM-kisoihin voi nyt siis ostaa lippuja myös yksittäisille päiville, aiemmin myynnissä olivat kahden tai useamman päivän lippupaketit. MM-kisoihin on myyty ja varattu yli 50 000 lippua. Kysyntää on ollut erityisesti parhaille paikoille, sillä sekä hiihto- että mäkistadionin pääkatsomo on suosituimpina kisapäivinä varattu loppuun. Lähimpänä hiihdon maalilinjaa sijaitseva Pääsuoran A1-katsomo on varattu loppuun kaikkina kisapäivinä.

Kisakansaa tanssittavat:

to 23.2. Heidi Pakarinen & Karavaani / Ladidaa-tiimi
pe 24.2. Jukka Hallikainen juontajana / Ladidaa-tiimi
la 25.2. Jukka Hallikainen & Jackpot / Ladidaa-tiimi
su 26.2. Aki Samuli & Fantasia / Ladidaa-tiimi
ti 28.2. Jukka Hallikainen, Susanna Heikki, Kyösti Mäkimattila, Teemu Roivainen, Marko Maunuksela & Jackpot / DJ Ossi / Ladidaa-tiimi
ke 1.3. DJ Ossi / Ladidaa-tiimi
to 2.3. Jukka Hallikainen juontajana / Ladidaa-tiimi
pe 3.3. Jukka Hallikainen juontajana / Ladidaa-tiimi
la 4.3. Heidi Pakarinen & Karavaani / Ladidaa-tiimi
su 5.3. Erika Vikman, Marco Lundberg & Top Secret / Ladidaa-tiimi

Ohjelma päiväkohtaisesti: http://www.lahti2017.fi/ohjelma