Tuomaristo 2019

Timo Kosonen

-tuomariston puheenjohtaja, Seinäjoen Tangomarkkinat Oy

Timo Kosonen on kokenut tuomari. Hän on toiminut Lavatangon SM-kilpailun tuomariston luotettuna jäsenenä jo yli 30 vuoden ajan. Timo odottaa korkeatasoista kilpailua, jossa nähdään suomalaisen tangon sähäkkyyttä ja upeaa, tunteellista tangotunnelmaa.
www.tangomarkkinat.fi

Maria Tyyster

-Tangokuningatar 2014

Maria Tyyster tuo Lavatangon SM-kilpailun tuomaristoon aktiivisesti lavoilla keikkailevan artistin sekä liikunnallisen personal trainerin näkökulmia. Ensimmäistä kertaa tuomaristoon kuuluva Maria odottaa näkevänsä lattialla tanssijoiden välisen yhteyden toisiinsa ja musiikkiin. Riemua, tunnetta ja yhteenkuuluvuutta.
www.mariatyyster.com

Kimmo Lasanen

-tanssinopettaja, Espoo

Kimmo on päätoiminen tanssiopettaja Espoosta, jonka opetuksessa korostuu erityisesti musiikkiin tanssiminen ja parin yhteistyö. Kimmo on itsekin menestynyt tanssikisalattioilla ja palkintokaapista löytyy useampia suomenmestaruuksia lavatansseista. Lavatangon SM-kilpailuissa Kimmo odottaa näkevänsä pareilta tekniikkaa, tunnetta sekä tulkintaa.
www.tanssiguru.fi

 

Anne-Riina Hurskainen

-tanssinopettaja, Kuopio

Anne-Riinalla on nuoresta iästään huolimatta rautainen ja pitkä kokemus erilaisista pari- ja lavatansseista. Hän on tanssinopettaja AMK, joka opettaa päätoimisesti omassa huippusuositussa tanssikoulussaan Kuopiossa ja lisäksi vapaa-ajallaan harrastaa, esiintyy ja myös kilpailee paritansseissa Suomessa ja ulkomailla. Kisalattialla Anne-Riina odottaa näkevänsä taidokkaan tanssitekniikan ja parityöskentelyn lisäksi tanssijoiden omaa persoonallista tapaa elää musiikissa. Tango on kokemus, joka saa tuntua myös katsojassa.
www.tanssiwisio.fi

Joonas Kainulainen

-tanssinopettaja, Turku

Joonas Kainulainen on päätoiminen tanssinopettaja ja tuttu näky myös tanssilavoilta ympäri Suomen. Opettajana ja tanssijana hän on teknisesti taitava ja musikaalisesti virtuoosimainen.  Hymyn Lavatangon SM-kilpailussa Joonas odottaa näkevänsä pareilta yllätyksellistä musiikintulkintaa, rohkeita kuvioita sekä harmonisesti yhteen sointuvaa tangoa.
www.joonaskainulainen.fi

Anne Välisaari

-tanssinopettaja, Seinäjoki

Anne on monipuolinen tanssinopettaja, koreografi ja tanssikouluyrittäjä Seinäjoelta. Tanssikoulu Wimmassa pyörähtelee viikottain 1500 tanssijaa eri puolilla Etelä-Pohjanmaata. Paritanssien parissa kasvanut Anne haluaa välittää ilosanomaa siitä, miten valtavasti tanssi tuo hyviä asioita elämään, aivan kaiken ikäisille. Kisalattialla Anne toivoo näkevänsä tunteen paloa sekä oivaltavaa ja monipuolista musiikintulkintaa, yhdistettynä saumattomaan parityöskentelyyn.
www.tanssiwimma.fi

Juha Laihoniemi

-tanssija, Köyliö

Juhan tiet kulkivat eri kilpaurheilulajien kautta ensimmäiselle tanssitunnille 20-vuotiaana, mistä ei ollut paluuta: Nopeasti lavatanssit ja swing-tanssit veivät mukanaan kilpalattioille ympäri Suomen ja ulkomaille. Juhan päälaji on ollut boogie woogie, josta on muistona tanssitaidon lisäksi vuosien harjoittelukokemus ja edustus maajoukkueessa. Lavatango vei tunnelmallaan sydämen heti tanssiuran alussa. Tangossa minulle on tärkeää läsnäolo, tunne ja kontakti. Kisailijoille haluan sanoa: Tanssi. Tunne. Rakastu.
www.juhajakaisa.com