Tuomaristo 2018

Timo Kosonen

-tuomariston puheenjohtaja, Seinäjoen Tangomarkkinat Oy

Timo Kosonen on kokenut tuomari. Hän on toiminut Lavatangon SM-kilpailun tuomariston luotettuna jäsenenä jo yli 30 vuoden ajan. Timo odottaa korkeatasoista kilpailua, jossa nähdään suomalaisen tangon sähäkkyyttä ja upeaa, tunteellista tangotunnelmaa.
www.tangomarkkinat.fi

Heidi Pakarinen

-Tangokuningatar 2013, Lahti

Heidi Pakarinen tuo Lavatangon SM-kilpailun tuomaristoon aktiivisesti lavoilla keikkailevan artistin näkökulmaa. Ensimmäistä kertaa tuomaristoon kuuluva Heidi odottaa näkevänsä lattialla mm. tangon tunnetta ja parin välistä kemiaa, sekä soljuvaa ja harmonista tanssia.
www.heidipakarinen.fi

Jari Aaltonen

-diplomitanssinopettaja, Oulu

Jari Aaltonen on opettanut ja tuomaroinut jo yli 25 vuotta. Jari odottaa näkevänsä lattialla monipuolista ja vaihtelevaa, ehkä yllätyksellistäkin tangontulkintaa. Uudet tangotyylit – Tervetuloa!
www.tanssiaalto.fi

Kaisa Huunonen

-tanssija ja tanssinopettaja, Rauma

Kaisa Huunonen on tanssinut kilpa-, swing- ja seuratansseja koko ikänsä. Viime vuosina hän on löytänyt intohimoisen suhteen suomalaiseen lavatangoon ja erityisesti sen kehittämiseen. Kaisa odottaa näkevänsä kisalattialla musiikin vaatimaa tangontulkintaa. Tanssi. Tunne. Rakastu.
www.juhajakaisa.com

Antti Törmänen

-tanssinopettaja, Hämeenlinna

Antti Törmänen on hämeenlinnalainen tanssinopettaja, joka kiertää ympäri Suomea viemässä eteenpäin lavatanssin ilosanomaa. Opetuksessaan hän korostaa mm. vientiseuraamista sekä taidokasta musiikintulkintaa. Kisalattialla Antti toivoo näkevänsä musikaalisesti raikkaalla tavalla tanssittua tangoa, josta välittyy parikemia sekä yhteinen tangonhurmos.
www.anttitormanen.com

Maija Kuosmanen

-diplomitanssinopettaja, Kuopio

Maija Kuosmanen on menestynyt tanssija ja kokenut tanssinopettaja sekä tanssituomari, joka on ensimmäistä kertaa tuomaroimassa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Maija on suomalaisen lavatanssikulttuurin suurkuluttaja ja ihailija. Hän odottaa näkevänsä lattialla syviä tunteita, intohimoa ja rohkean omaperäistä tulkintaa.
www.tanssit.fi

Arto Petjala

-tanssinopettaja, Kajaani

Arto Petjala on monipuolinen tanssiammattilainen Kajaanista, joka opettaa viikoittain erilaisia tanssitunteja. Lisäksi osaamista löytyy myös koreografin töistä. Paritanssit ovat Artolle sydämen asia. Arto odottaa näkevänsä lattialla vahvaa läsnäoloa, tanssitarinoita ja aistillista tulkintaa. Jos tunnet sen, näytä se!
www.artopetjala.com