Tanssiorkestereiden SM-kilpailu 2018

Tanssiorkestereiden SM-kilpailun – SMORK:n tarkoituksena on löytää sekä tuoda esille monipuolisia ja persoonallisia tanssiorkestereita. Kilpailun tarkoituksena on myös edistää paritanssikulttuuria, nostaa esiin tanssittavaa elävää musiikkia sekä nostaa tanssiorkestereiden tasoa ja lisätä niiden työtilaisuuksia. Kilpailu on avoin kaikille 4-6 hengen tanssiorkestereille.

 

SMORK-kilpailun voittaja Tangokuninkaallisten 2018 orkesteriksi!

SMORK-kilpailun voittava orkesteri saa upean työtilaisuuden lähteä säestämään vuoden 2018 Tangokuninkaallisia huvipaikoissa ympäri Suomen!

Tämän lisäksi voittavalle orkesterille levytetään single radiosoittoon, joten näkyvyys ja kuuluvuus on taattu. Voittava orkesteri nähdään myös konserttiorkesterina joulukuussa Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueella!

Tutustu SMORK-kilpailun voittajan keikkakalenteriin

linkki keikkakalenteriin päivittyy tammikuun kuluessa

 

Kilpailun kulku

 •  16.1.-16.3. videoilmoittautuminen kilpailuun
 •  29.3. jatkoon päässeet orkesterit julkaistaan
 • 16.-17.5. Tangostudio -nauhoituspäivät, 2-3 orkesteria/päivä
 • 12.-13.7. SMORK Semifinaali Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokadun Katulavalla & Paviljongissa
  Torstaina Katulavalla 5 orkesteria, joista perjantaille kutsutaan jatkoon 3 orkesteria, jotka taistelevat finaalipaikasta Tangokadun Paviljongissa
  (Torstain runsaslukuisen tanssiyleisön lisäksi paikalle kutsutaan lähes 100 tanssi- ja tapahtumajärjestäjää. Onko parempaa paikkaa näyttäytyä?)
 • 14.7. SMORK Finaali Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokadun Katulavalla

SMORK:n finaalikilpailuja Tangomarkkinoilla emännöi TV:stä ja radiosta tuttu Annika Metsäketo. Annikan isä, edesmennyt legendaarinen muusikko Martti Metsäketo toimi aikanaan SMORK:n tuomariston puheenjohtajana.

 

Kilpailuun osallistuminen

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu kolmen 2-3 minuutin mittaisen videonäytteen muodossa. Orkesterin tulee täyttää sähköinen ilmoittautumis- sekä sitoutumiskaavake nettisivuilla. Ilmoittautuminen on käynnissä 16.1.-16.3.2018.

Videonäytteet tulee toimittaa järjestäjälle 16.3.2018 klo 16 mennessä joko sähköisesti tai postitse.

 1. Sähköisesti toimitetun videon tulee olla pakkaamaton, avi- tai mov-muotoinen tiedosto. (Siirrä videotiedosto esimerkiksi puhelimesta tai kamerasta tietokoneelle ja lähetä se sellaisenaan.) Huom! Älä lähetä videota suoraan sähköpostitse, vaan käytä tiedon tiedonsiirtoon maksutonta www.dropbox.com tai www.wetransfer.com -sivustoa. Sähköpostiosoite on smork@gramofoni.fi.
 2. Postitse osoitteella Gramofoni Oy / SMORK 2018, Rieskalähteentie 70, 20300 Turku. Postitse toimitettuna otamme vastaan ainoastaan USB-muistitikulle tallennettua sisältöä, joilla toimitettavan videon tulee olla pakkaamaton avi- tai mov-muotoinen tiedosto. (Siirrä videotiedosto esimerkiksi puhelimesta tai kamerasta tietokoneen kautta USB-tikulle sellaisenaan.) Toimitettuja materiaaleja ei palauteta lähettäjälle.

 

SMORK Semifinaaliin jatkavat orkesterit

Komiat
Tanssiorkesteri Roihu
Aava
Tanssiorkesteri Fernanda
Mika Sihvolan orkesteri

SMORK Semifinaali

SMORK Semifinaaliin päässeet viisi orkesteria kilpailevat finaalipaikasta Seinäjoen Tangomarkkinoilla 12.-13.7.2018.

Finalistien ohjeistus, säestyskappaleet ja ohjelma-aikataulu Seinäjoen Tangomarkkinoilla ilmoitetaan semifinaaliin päässeille orkestereille henkilökohtaisesti toukokuun aikana. Tuomaristo valitsee tapahtumasta kaksi orkesteria Seinäjoella käytävään Finaaliin.

SMORK Finaali 

SMORK Finaali käydään Seinäjoen Tangomarkkinoilla lauantaina 14.7.2018.

Finalistien on sitouduttava olemaan paikalla Seinäjoen Tangomarkkinoilla 11-15.7.2018.

 

Lisätiedot
Krista Westerlund
040 513 6162
krista.westerlund@gramofoni.fi

 

Muutokset mahdollisia, lisäykset varmoja.

Päivitetty 6.4.2018.