Kaj Kunnas ja Tangokuninkaalliset Finaalien juontajina

Posted on

– Tangolaulukilpailujen lähetyksiin luvataan tunnetta, jännitystä ja onnen kyyneleitä
– Finaalikilpailut suorina tv- ja radio- ja nettilähetyksinä

Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangolaulukilpailun tämän vuoden Finaalit nähdään kolmeosaisena.

Lauantaina 9.6. kilpaillaan Finaalin karsinta suorana tv-lähetyksenä Kerava-salista. Finaalin karsinnassa lavalle nousevat 8 mies- ja 8 naislaulajaa, joista valitaan jatkoon 6 Tangokuningas- ja 6 Tangokuningatarehdokasta Seinäjoen Tangomarkkinoiden Finaalihuipennuksiin. Finaalin karsintaa luotsaa hallitsevat Tangokuninkaalliset Aino Niemi ja Teijo Lindström.

”Pikkupoikana haaveilin laulajan urasta ja katselin Tangomarkkinoita televisiosta. Ajattelin, että olisipa hienoa olla itse tuolla lavalla. Nyt nuo haaveet sitten kävivät toteen viime kesänä. Iloisena lähden mukaan myös juontamaan finaalin karsintaa. Juontohommat on ihan uusi aluevaltaus, ja otan tämänkin haasteen innolla vastaan. Minun unelmani kävivät toteen. On hienoa päästä seuraamaan ja kannustamaan uusia kruunun tavoittelijoita,” Tangokuningas Teijo Lindström kertoo.

”Suorissa lähetyksissä oli viime vuonna Tangoilla aina sellasta jännittävää kuhinaa ja fiilikset oli korkealla, porukka veti yhtä köyttä lähetyksen onnistumiseksi, mikä oli mahtava kokea. Finaalin karsinnassa roolini tulee olemaan toisenlainen, ja uskon että jännitystä on enemmän kuin viime vuonna. Yleisön edessä laulaminen oli tuttua hommaa jo viime vuonna, mutta juontaminen ei taas ollenkaan! Uskon, että meillä tulee Teijon kanssa ikimuistonen ilta vielä tangovuoden loppuun,” Tangokuningatar Aino Niemi kuvailee tunnelmiaan.

FINAALIHUIPENNUKSET SEINÄJOEN TANGOMARKKINOILLA

Tangokuningas Finaali kilpaillaan torstaina 12.7. ja Tangokuningatar Finaali lauantaina 14.7. Seinäjoen Tangomarkkinoiden Kisa-Areenalla. Molemmissa finaalikilpailuissa nähdään juontajina viihteen moniosaaja Kaj Kunnas sekä Tangokuningattaret Susanna Heikki ja Maria Tyyster.

Juontajakolmikko lupaa lavalle tunnetta, jännitystä ja onnen kyyneleitä:

”Ihana päästä taas tangoilemaan Seinäjoen markkinoille. Ja vieläpä kahden kuningattaren huomaan. Jos sillä ei meikä seitsemänteen taivaiseen pääse, ei pääse kukaan,” vauhdikas juontaja-ammattilainen Kaj Kunnas muotoilee ja jatkaa tunnelmointiaan vieläpä runon muodossa:

”Viime vuonna kerta ensimmäinen mulla
,
Kun sain Tangomarkkinoita lähelle tulla

Sain juontaa kun voitot vei Teijo ja Aino,
Jo silloin mulla toive hento ja kaino

Ett sais viel uudemman kerran tuon kokea,
Jännittää. Tunnelmoida. Pisteitä hokea.

Ja kas ihanaa. Nyt edessä mulla sama leikki,
Taas vieressäin turvallinen Susanna Heikki

Tänä vuonn’ mun kollega myös Tyyster Maria,
Ajatella. Saan tanssittaa kuningatarta paria!!!

Mä oon nyt onnellinen, etuoikeutettu ukko,
Pitäkää peukkui! Ett laulais mul kunnian kukko…

Radiojuontajanakin tunnettu Tangokuningatar 2015 Susanna Heikki puolestaan kuvailee tunnelmiaan seuraavasti:

”Kun sain viime vuonna kutsun tulla juontamaan Tangomakkinoiden Finaalilähetyksiä, suustani pääsi riemun kiljahduksia. Oli suuri etuoikeus ja kunnia saada hoitaa tuo pesti. Kun minua pyydettiin tänä vuonna uudelleen juontajan tehtävään, herkistyin kyyneliin asti. On mahtavaa lähteä jälleen tekemään Suomen upeimpia tangokonsertteja ja -kilpailuja Seinäjoelle yhdessä huipputiimin kanssa. Ja mikä hienointa, saan tänäkin vuonna nousta juontolavalle tutun ja turvallisen Kaj Kunnaksen kanssa. Uutta tuulahdusta saadaan tekemiseen, kun Maria Tyyster astuu mukaan tiimiin ja sen myötä tangoyleisö pääsee entistä lähemmäs tangolaulukilpailijoiden persoonia. Riemun kiljahduksia ja onnen kyyneleitä tullaan varmastikin näkemään ja kuulemaan tulevana kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Finaalikilpailua ensi kertaa juontamaan lähtevä Tangokuningatar 2014 Maria Tyyster jatkaa:

”Tangokuningattaren titteli on mahdollistanut minulle sen, että saan elää unelmaani. Tänä kesänä jälleen saan unelmaani uuden, upean, vaativan ja ainutlaatuisen kokemuksen! Finaalien tunnelma ja jännitys on aina käsinkosketeltavaa ja olenkin todella onnellinen, että pääsen olemaan osana sitä ja välittämään tunnelmaa myös yleisölle ja kotikatsomoihin! Juontajan pesti yhdessä kahden konkarin, Susanna Heikin ja Kaj Kunnaksen kanssa on suuri etuoikeus ja odotan innosta soikeana, mihin sfääreihin me tällä porukalla ja yhdessä kilpailijoiden, sekä yleisön kanssa kavutaankaan! Unelmiin uskoen, intohimolla unelmaa eläen ja kesää malttamattomana odottaen.”

FINAALIKONSERTIT SUORINA LÄHETYKSINÄ

Kaikki kolme Finaalikilpailua nähdään ja kuullaan suorina lähetyksinä AlfaTV:ltä, Järviradiosta sekä nettistriimauksena osoitteesta permanto.fi.

Lipunmyynti Seinäjoen Tangokuningas ja Tangokuningatar Finaaleihin on jo käynnissä. Finaalin karsinnan lipunmyynti alkaa torstaina 12.4.

Lisätiedot Seinäjoen Tangomarkkinoista, lipunmyynnistä ja Tangolaulukilpailusta:
www.tangomarkkinat.fi

Seinäjoen Tangomarkkinat – Meidän Tango
11. – 15.7.2018.