Menu – torstai

Kruunun lounas – 16 €

klo 11.00 – 15.00

Runsas salaattipöytä
Vihersalaattia
Coleslaw
Caesarsalaattia
Kurkkua
Tomaattia
Melonia

Pääruoat
16 tuntia haudutettua härkää ja chiliä (G, L)
Paahdettua uuniperunaa (G, L)
jalopeno-creme fraichea (G, L)
Parmesan kuorrutettua kukkakaalia sekä parsakaalta & sitruunavoikastiketta (G, L)
Villiriisiä ja korianteria (G, L)

Leivät
Leipälajitelma (L)
ja vatkattua voita (G, L)
(tarjolla myös gluteeniton leipä)

Jälkiruoka
Kuningatarpiirakkaa ja vaniljavaahtoa (L)
Kahvi ja tee

 

Tuunattu Tangojen Tapaspöytä – 34 €

klo 16.00 – 21.00

Alkuruoat
Pikkelöityä kurkkua ja ranchkastiketta (G, VL)
Balsamietikalla glaseerattuja herkkusieniä ja kevätsipulia (G, L)
Pinaattia, pekonia, omenaa ja pähkinää (G, VL)
Jokirapua ja katkarapua (G, L)
Graavisiikaa, mätimoussea ja saaristolaisleipää (L)
Pippuroitua possua ja tryffelimajoneesia (G, L)

Pääruoat
Ylikypsää häränniskaa (G, L)
Portviinikastiketta (G, VL)
Paahdettua lohta ja tuoretomaattikastiketta (G, L)
Kukkakaalta, parsakaalta ja ruskistettua voita (G, L)
Maustepaahdettuja perunalohkoja (G, L)
Polentaleivos (G, L)

Leivät
Juurileipää ja mallasleipää (L)
ja vatkattua voita (G, L)
(tarjolla myös gluteeniton leipä)

Jälkiruoka
Kakkuja ja kahvia
(tarjolla myös gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot)

 

Myöhäisillan Tapaspöytä – 16 €

klo 22.00 – 00.00

Alkuruoat
Paahdettua perunasalaattia (G, L)
Caesarsalaattia (L)
Marinoituja oliiveja (G, L)
Aurinkokuivattua tomaattia ja artisokansydäntä (G, L)
Balsamietikalla glaseerattuja herkkusieniä ja kevätsipulia (G, L)

Pääruoat
Chorizoa ja paahdettua kanaa (G, L)
Parmesan kuorrutettua kukkakaalta sekä parsakaalta ja sitruunavoikastiketta (G, L)
Patatas bravas (G, L)
Aiolia (G, L)

Jälkiruoka
Sulkaa brownies (G, L)