Ravintolat

Tangomarkkinoiden tapahtuma-alueen ravintolapalveluita viilataan jälleen entisestään, tuloksena entistä monipuolisempaa palvelua. Alueelta löytyy useita ravintolakokonaisuuksia, tarjoten festivaalitunnelmaa ja iloisia tangovieraita hyvän ruoan ja juoman merkeissä.

Katetut anniskelualueet takaavat viihtyvyyden myös virkistävän sateen sattuessa.


Grillaamo

Atrian kanssa yhteistyössä syntynyt Grillaamo on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan, ja josta on loistava näkyvyys Katulavalle. Taatusti kotimaista ja laadukasta tangomurkinaa on tarjolla aamusta iltaan, niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Grillaamo palvelee Tangoasiakkaita Tangokadun aukioloaikojen mukaisesti.


Ravintola Tango

Tangokadun paraatipaikalla sinua palvelee jo tutuksi tullut Ravintola Tango. Täällä aistit festivaalin todellista tunnelmaa, nautit kesäisistä juomista ja huumaannut katulavan tähtiartisteista. Ravintola on varustettu suurterassilla.


VIP-aitio

VIP-aitio tarjoaa asiakkailleen aitiopaikan, josta voit seurata festivaalin tapahtumia ja Katulavan ohjelmaa melkeinpä kosketusetäisyydeltä.

VIP-asiakkaiden viihtyvyyttä lisää terassialue sekä sisätiloissa sijaitseva VIP-aula, joka palvelee Tangovieraitaan mukavuuksineen sateen sattuessa.

 

Kruunu – viihteellinen ruoka- ja seurusteluravintola

Jos Tangokatu on Tangomarkkinoiden sydän, on Kruunu sen vatsa. Komia kuninkaallinen noutopöytä on katettuna kaikelle Tangokansalle torstaista lauantaihin neljän kattauksen voimalla! Tangonnälkää ei tarvitse Kruunussa nähdä, sillä jokainen kattaus on kuorrutettu Tangokuninkaallisten esiintymisillä. Viihtyvyyttä tuo Kruunun ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.

Päivän kattausten jälkeen Kruunu muuttuu tangontäyteiseksi seurusteluravintolaksi, josta löytyy monipuolista ohjelmaa yön pikkutunneille. Laajan juomavalikoiman kyytipojaksi tarjolla on iltaan sopivaa herkullista huikopalaa.

Koko päivän lippu Tangokadulle + ruokailu noutopöydässä
– kaikki helposti ja joustavasti samassa paketissa!

Nyt Sinulla ja seurueellasi on loistava mahdollisuus yhdistää Tangokatupäivä kuninkaalliseen herkutteluun Kruunu Ravintolan noutopöydässä. Koko päivän voimassa oleva Tangokatu-lippu ja ruokailu on mahdollista ostaa kätevään ja edulliseen 60 euron hintaan / henkilö! Lippupakettien myynti alkaa Tangotoimistolla ja Tiketissä maanantaina 4.12.2017 klo 12.00!

Kruunun kabinetti – loistavat puitteet yksityistilaisuuksille
Järjestä oma yksityistilaisuutesi, firmajuhlat, syntymäpäivät ym. ym. jopa sadalle henkilölle. Mahdollisuus räätälöityyn ohjelmaan sekä tarjoiluun noutopöytäruokailusta cocktailtilaisuuksiin ja kahvituksiin.

 

Stagekaraoke

Tervetuloa laulamaan, tanssimaan ja nauttimaan loistavasta tunnelmasta Joy-Karaoken tahdissa!
Huippuvetäjät pitävät tunnelman yllä koko festivaalin ajan, soittavat hyvää musiikkia, tanssittavat ja laulattavat juhlakansaa. Karaokekappaleita löytyy piirun verran alle 10 000 laulua. Myös kuninkaalliset vieraat saattavat piipahtaa viihdyttämässä tangokansaa karaoken merkeissä. Tervetuloa viihtymään ja viihdyttämään!


Paviljonki

Legendaarinen tanssinmekka tarjoaa mittavan katetun tilan tanssinpyörteistä nauttiville. Live-orkesterien ja nykyisten, menneiden sekä tulevien vuosien kuninkaallisten musiikin siivittämänä voit antautua täysin tangon hurmokseen.


Puistobaari

Puiston siimeksessä on hyvä virittäytyä Tangokadun hulinaan.

Loistava kokoontumispaikka, jossa on armottoman hauska tunnelma.

Tangokadun vapaa-alueella, pääportin välittömässä läheisyydessä voi poiketa nauttimaan kesäisiä juomia. Lupsakka Puistobaarin karaoke on niittänyt mainetta useita vuosia ja saanut baarin aina täyteen tanssi- ja juhlakansaa. Hauska tunnelma ja viihdyttävä kokonaisuus hyvän musiikin, hauskojen juttujen ja loistavien persoonien kera. Jokainen päivä on yhtä juhlaa, kansa saa laulaa ja tanssia pitkin päivää. Pääosassa hyvä musiikki ja rento tunnelma yhdessä tangoyleisön kera, viihdyttävyydestä vastaa iloiset viihdyttäjät, Joy-Karaoke ja Team SimiSami.


Tanssitalo

Muutaman kesän mainetta niittänyt Tanssitalo on keskittynyt tanssia harrastaviin tangovieraisiin. Asiakkaita palvellaan omassa ravintolassa, joka on varustettu A-oikeuksin. Tarjolla myös hyvä valikoima alkoholittomia tuotteita.