Ravintolat

kartta_2018


Grillaamo

Atrian kanssa yhteistyössä toteutettu Grillaamo on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan. Taatusti kotimaista ja laadukasta tangomurkinaa on tarjolla aamusta iltaan, niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Grillaamo palvelee Tangoasiakkaita Tangokadun aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa ruokailemaan!

 

Tangokapakka

Tangokapakka on meidän uusi ja uljas katos, joka valloittaa koko Tangokadun! Keskeinen sijainti takaa mukanaolosi Tangon sykkeessä, päivin ja öin. Paras mahdollinen paikka kohdata ystäviä ja luoda uusia tuttavuuksia. Katos suojelee sinua sateelta (jos meillä sattuu satamaan). Todennäköisimmin vältät kuitenkin auringonpistoksen Tangokapakan suojassa. Tangokapakasta löytyy kaksi tanssilattiaa, jossa käydään LavaTangon ja IlmaTangon SM-kilpailut.

 

Kauppa & Kahvila

Elämme trendin kuumimmassa kärjessä yhdistäen Tangomarketin ja paljon toivotun kahvilatoiminnan. Kaupasta & Kahvilasta löydät Tangomarkkinoiden ja esiintyvien artistien tuotteita mm. levyjä, t-paitoja… Hyvällä onnella kahvilassa on Tangokuninkaallisia kahvilla, jolloin saat vaikkapa omistuskirjoituksen ostamiisi tuotteisiin!
Ostosten lomassa voit nauttia kupillisen kuumaa kaffetta ja herkullisia leivonnaisia sekä suussa sulavaa kropsua.

 

VIP-ravintola 

VIP-ravintola, jonne on rajoitettu sisäänpääsy, tarjoaa asiakkailleen aitiopaikan, josta voi seurata festivaalin tapahtumia ja Katulavan ohjelmaa melkeinpä kosketusetäisyydeltä. Ravintolamme on suosittu taukopaikka myös Kuninkaallisten keskuudessa. Tänä kesänä Tangovieraiden pyynnöstä olemme ottaneet valikoimiimme juomien lisäksi myös pientä suolaista purtavaa.

 

Kruunu – viihteellinen ruoka- ja seurusteluravintola kaikille Tangovieraille

Jos Tangokatu on Tangomarkkinoiden sydän, on Kruunu sen vatsa.

Kruunussa on tarjolla noutopöydässä maittava festivaaliounas torstaista lauantaihin klo 12-15. Lounaan hinta on 16 e.

Lounasajan jälkeen on tarjolla Komia Kuninkaallinen noutopöytä joka on katettuna torstaista lauantaihin klo 15.30-19.00. Ruokailun hinta 34 e. Maittavan ja päivittäin vaihtuvan buffetmenun on suunnitellut Ravintolapäällikkömme Riikka Mäentaka yhdessä Keittiöpäällikkömme Mikko Rannikon kanssa.

Päivän kattausten jälkeen Kruunu muuttuu tangontäyteiseksi seurusteluravintolaksi, josta löytyy monipuolista ohjelmaa yön pikkutunneille. Laajan juomavalikoiman kyytipojaksi tarjolla on iltaan sopivaa herkullista huikopalaa sekä Iltabuffet klo 22-00.30. Iltabuffetin hinta on 16 e.

Huiman suosion saanut Lähellä -konserttisarja jatkaa Kruunu ravintolan illoissa! Konserttisarja tuo sananmukaisesti esiintyjänsä lähelle kuulijaa. Tule seuraamaan, kuinka esiintyjät virittäytyvät yhdessä kuulijoidensa kanssa intiimiin klubitunnelmaan!

 

Viinillä

Kruunun välittömässä läheisyydessä, sisätiloissa sijaitsee kesän uutuusravintola – Viinillä. Myynnissä laaja valikoima laadukkaita viinejä. Täällä kannattaa pistäytyä!

 

Paviljonki

Legendaarinen tanssinmekka tarjoaa mittavan katetun tilan tanssinpyörteistä nauttiville. Live-orkesterien ja nykyisten, menneiden sekä tulevien vuosien kuninkaallisten musiikin siivittämänä voit antautua täysin tangon hurmokseen.

Tangovieraat ovat vahvassa roolissa ohjelman toteutuksessa: Paviljongissa juuri Sinulla on mahdollisuus olla Tähtiartisti ja viihdyttää tanssikansaa! On Sinun vuorosi loistaa – osallistuthan siis tanssittamiseen laulamalla Karaoketansseissa…


Lauluteltta

Tangokadun vapaa-alueella, pääportin välittömässä läheisyydessä voi poiketa nauttimaan kesäisiä juomia. Bilekaraokessa illan tullen festivaaliväki laulaa mitä haluaa ja vetäjät täydentävät bailumenoa välimusiikilla, hauskoilla jutuilla ja kappalevalikoimilla. Lauluteltassa jokainen päivä on yhtä juhlaa, kansa saa laulaa ja tanssia pitkin päivää. Pääosassa hyvä musiikki ja rento tunnelma.

Tanssitalo

Tanssitalo on keskittynyt tanssia harrastaviin tangovieraisiin jätteiparketteineen ja taitavine tanssiorkestereineen. Asiakkaita palvellaan omassa ravintolassa, joka on varustettu A-oikeuksin. Tarjolla myös hyvä valikoima alkoholittomia tuotteita sekä kevyttä lounasta ja suolapalaa.

Päivisin Tanssitalo toimii myös Tanssileirin keskuksena.