SMOrk Semifinalisti: Patajätkä

SMOrk Semifinalisti: Patajätkä

Keskiviikko 10.7.Tangokatu (K-18) klo 21:45 Keskiviikko 10.7.Tangokatu (K-18) klo 22:35 Torstai 11.7.Tangokatu (K-18) klo 18:15

Rautalanka -otteella tanssimusiikkiin tarttuva Patajätkä on ”rillumarei” –henkinen orkesteri, joka ei jätä tanssijoita/kuuntelijoita kylmäksi. Patajätkä suhtautuu intohimoisesti esittämäänsä musiikkiin ja mukana kulkee koko ajan myös ajatus siitä, että musiikki palvelee hyvin myös perehtyneempiä tanssijoita. Aito innostus ja kiinnostus esittämäänsä musiikkiin kuuluu ja näkyy myös keikoilla, koska sinne lähdetään yleisön viihdyttämisen lisäksi myös itse nauttimaan.

Alkuvuodesta 2015 Patajätkä päätti ottaa haltuunsa kokonaisen tanssi-illan kattavan ohjelmiston ja lähti tietoisesti suuntautumaan nimenomaan tanssimusiikkiin. Ohjelmistoa lähdettiin rakentamaan tutuista, hienoista kappaleista, joista moni muistetaan jo menneiltä vuosikymmeniltä, mutta ihmiset haluavat edelleen niitä kuulla. Näin ollen Patajätkä soittaakin monipuolisen ohjelmiston niin kuuntelijalle, kuin tanssijallekin.

Patajätkä
Miikka Henriksson – kitara ja laulu
Jaakko Luoma – basso ja laulu
Markus Snellman – rummut ja laulu
Matias Mäntyranta – koskettimet ja laulu

Koko tapahtuman ohjelman näet tästä.

Katso orkesterin vierailu Tanssi kanssain -ohjelmassa!