Matti & Teppo

Matti & Teppo

Matin ja Tepon tallaama polku on vertaansa vailla suomalaisen iskelmämusiikin historiassa. Turkulaisveljesten neljän vuosikymmenen mittainen ura on tuottanut puolitoista miljoonaa myytyä levyä,  31 kultalevyä, 8 platinalevyä ja 3 tuplaplatinaa! Palkintokaapista löytyy Iskelmä-Finlandia, kaksi Emmaa, Olavi Virta -stipendi, Vuoden tanssittaja -palkinto, Turun tähti -laatta, Vuoden vaikuttaja -palkinto ja suuri joukko muita tunnustuksia. Matin ja Tepon laji ei ole hevimetallia, se on jalometallia.

Matin ja Tepon tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuu muun muassa ”Mä joka päivä töitä teen”, ”Näitä polkuja tallaan”, ”Kaiken takana on nainen”, ”Näin se kesäloma toimii”, ”Ensimmäinen” ja ”Pöytä täyteen”.

Matin ja Tepon suosio ei ole onnenkantamoinen. Syitä huipulle pääsyyn ja siellä pysymiseen voi etsiä miesten luontaisesta lahjakkuudesta. Matin hittiherkästä säveltäjäkynästä ja VP Lehdon, Tepon, Jari Salosen, Jiri Nikkisen lyriikoista. Veljesten vahvuus on myös asenteessa. Yli neljän vuosikymmenen ja miljoonien keikkakilometrien myllyssä on kestetty olemalla uskollisia yleisölle, ammatillisestikunnianhimoisia ja aidosti yrittäjähenkisiä.

Koko tapahtuman ohjelman näet tästä.