Matti Heikkilä

Matti Heikkilä

Keskiviikko 10.7.Tanssileiri klo 10:15 Torstai 11.7.Tangokatu (K-18) klo 20:05 Perjantai 12.7.Tanssileiri klo 11:30

Tanssi on kiehtonut Mattia pienestä pojasta asti. Tanssimisessa sytyttävät liike, tunne, musiikki ja vuorovaikutus parin sekä yleisön kanssa. Jokaisella on mahdollisuus harrastaa tanssia valitsemallaan tavalla ja tasolla, sekä nauttia musiikin parissa liikkumisesta yksin, parin kanssa tai ryhmässä.

Tanssi on ollut aina suuri osa Matin elämää – vaimonsa Sannun kanssa he ovat tanssineet ammattilaisina vuodesta 2006 lähtien. Uran varrelle mahtuu niin SM-mitaleita, kuin MM-ja EM-edustuskilpailuja vakiotansseissa. Tällä hetkellä he toimivat päätoimisena kilpa-ja seuratanssin opettajina pääsääntöisesti kotikaupungissaan Vaasassa, mutta myös ympäri Suomen maan.

Urheilullisena ihmisenä Matti ymmärtää ja arvostaa myös monia muitakin urheilulajeja, joista hän ottaakin vaikutteita omaan tanssimiseensa ja opettamiseensa. Tanssijana Matin vahvuuksiin kuuluu musiikin tulkinta sekä heittäytymiskyky eri tilanteisiin.

Opettajana Matti on määrätietoinen, pitkäjännitteinen ja tarkka. Näiden vastapainona Matilta löytyy kuitenkin huumorintajua ja hän pyrkiikin huomioimaan jokaisen tanssijan persoonan, sekä vahvistamaan sen näkymistä tanssissa.