Marko Maunuksela

Marko Maunuksela

Perjantai 13.7.Meidän Tango -konsertti klo 19:00 Lauantai 14.7.Tangokatu (K-18) klo 1:15

Tangokuningas 2010

Marko Maunuksela on valovoimainen ja monipuolinen artisti.
Karismaattinen, rehti ja rento Pohjanmaan poika osaa olla paitsi herkkä tulkitsija myös vauhdikas viihdyttäjä ja tilanteeseen heittäytyjä.

Suuri yleisö pääsi tutustumaan Markoon Tangolaulukilpailun Finaalissa jo vuonna 2009, jolloin hän sijoittui neljän parhaan joukkoon. Luonnollisella ja iloisella tyylillään esiintynyt Marko todisti miljoonapäiselle katsojajoukolle olevansa viihdyttäjä ja aito esiintyjä.

Laulukilpailu antoi Markolle entistä enemmän potkua uraan ja positiivisten palautteiden jälkeen Marko päättikin ottaa uudelleen osaa Tangomarkkinoille kesällä 2010. Se kannatti, sillä unelmasta tuli totta: Marko kruunattiin vuoden 2010 Tangokuninkaaksi, sekä yleisön suosikiksi.

Marko on saanut erityisesti kiitosta hänen tavastaan kohdata kuulijansa. Sosiaalisuus ja läsnäolotaito piirtyvät mielenterveysalalla ohjaajana toimineen Markon lavaesiintymiseen asti.

Marko isännöi yhdessä Jukka Hallikaisen kanssa yleisöäänestyksen ansiosta myös juhlavaa Meidän Tango -toivekonserttia. Kuningaskaverukset on nähty useasti jakamassa Tangomarkkinoiden estradeja niin Kisa-Areenalla kuin Tangokadun päälavallakin. Suvereenit Tangokuninkaat heittäytyvät tangon vietäviksi ja luotsaavat yleisöään tunnelmasta toiseen konsertti-illan aikana.

Marko toimi keväällä 2017 televisioidun Alfastudio: Tangomarkkinat -ohjelmasarjan viidennen jakson studiokuninkaana, esiintyen lisäksi ohjelmassa muun Suomen Onni -musiikki-iloitteluryhmän kanssa. Katso jakso tästä!