Jarno Itkonen

Jarno Itkonen

Keskiviikko 10.7.Tangokatu (K-18) klo 22:15 Keskiviikko 10.7.Tangokatu (K-18) klo 19:20

Jarno Itkonen on vuoden 2019 Tangokuningas -kokelas

Kotipaikka: Kuopio
Ikä: 32
Facebook / Artisti-www-sivu
Motto: Tee parhaasi ja katso miten käy!
Musiikillinen koulutus: Ei ole
Soittotaito: Haitari, ei kylläkään kehumista.
Musiikin/laulunopettaja erityisopinnoissa: Ei ole
Muut musiikkiuraan vaikuttaneet henkilöt: Perhe, oma orkesteri, Charles Plogman, Reijo Taipale, Jari Sillanpää, Marita Taavitsainen jne..
Levytykset (+julkaisuvuosi): Niin paljon (2006), Ei, et ole yksin (2016), Olen vapaa (2017), Etsitään säpinää (2017), Kauas kanssasi liitelen- albumi (2017), Kaipuu ja kyynel (2018), Joulu saapuu taas (2018)
Keikkakokemus: Keikkaillut aktiivisesti vuodesta 2016 alkaen. Keikkoja keskimäärin n. 80-100 / vuosi.
Erikoisesiintymiset/saavutukset: Tangomarkkinat 2006, Lapinlahden juusto- ja viinijuhlat 2018 ja 2019. Joulumuistot konserttikiertue 2018. Esko Rahkosen muistokonsertit vuosina 2017 ja 2018. Kiuruveden iskelmäviikot 2019.
Aikaisempien vuosien sijoitukset Tangomarkkinat-kilpailussa: v. 2006, sija 2. (tangoprinssi)
Muut kilpailut/saavutukset: Ei ole.
Vahvuudet: Nöyrä ja kansanläheinen laulaja. Sosiaaliset taidot, olen rento ja helposti lähestyttävä oma itseni.
Heikkoudet: Joskus jännittää ja toisinaan vähän enemmänkin. Turha stressi turhanpäiväisistä asioista.
Luonteenpiirteet: Iloinen, hauska ja huumorintajuinen. Sosiaalinen, sympaattinen, välittävä/toiset huomioon ottava.
Musiikkimaku: Tanssimusa, suomipop, pop, jazz ja blues.
Idolit: Reijo Taipale, Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi, Tarja Lunnas.
Harrastukset: Musiikki, koirat, hyväntekeväisyys, autoilu ja oleilu.
Tanssitaito: Voisi olla parempikin 😀
Miksi juuri tango?: Siksi koska tango vaatii vahvaa tulkintaa, äänen hallintaa ja voiman käyttöä. Suuret ja voimakkaat tunteet.. paremmin en osaa sanoiksi kuvata.
Odotan kilpailulta: Tottakai näkyvyyttä ja menestystä. Ehkä sinne korkeimmalle korokkeelle saakka, mutta elämässä pitää ottaa kaikki vastaan uusina elämyksinä ja kokemuksina. Menestys on kuitenkin kaiken avain ja sen saavuttamiseksi tottakai olisi tarkoitus onnistua yltämään mahdollisimman pitkälle kisassa ja saada tunnettavuutta ja näkyvyyttä.
Haluan Tangokuninkaalliseksi, koska: Yksi ikuisesti askarruttava kysymys on.. kuinka olisi käynyt jos olisin osallistunut uudelleen. Nyt se tulee katsottua. Tangokuninkaalliseksi haluan ehkä kuitenkin siksi, että koen että niin laulu- kuin esiintymistaidoiltani olisin sopiva tangokuninkaallinen. Mielestäni omaan myös selkeästi tangolaulajan äänen, jota kilpailulta ja tehtäviltä ”odotetaan”. Haluan tangokuninkaalliseksi myös koska minut on luotu tätä varten ja haluan päästä esiintymään suuremmalle kansalle ja viedä eteenpäin omaa tangon tarinaa.
Olisin mielenkiintoinen Tangokuninkaallinen, koska: Olen oma uniikki persoona ja täysin oma itseni. En esitä, enkä matki muita ja olen hyvin kansanläheinen artisti.. ihmiset arvostavat sitä. Omaan myös persoonallisen ja erottuvan tangolaulajan äänen.
Miten saat yleisön puolellesi: Tähän voisin melkein kopioida vastaukseksi vastauksen edelliseen kysymykseen.. ”Olen oma uniikki persoona ja täysin oma itseni. En esitä, enkä matki muita ja olen hyvin kansanläheinen artisti.. ihmiset arvostavat sitä.”
Kehu surutta itseäsi: Paljonhan aiemmissa vastauksissa esille on tullut asioita minusta niin ihmisenä, sekä ennen kaikkea esiintyjänä ja artistina, mutta tiivistän kehuni siten, että mielestäni pysyn nuotissa ja osaan laulaa. Esiintyminen on minulle luonnollista ja koen sen olevan kutsumusammattini. Luonteenpiirteeni ja vahvuuteni ovat suureksi eduksi tehdessä ja toteuttaessa artistiuraa..
Terveisesi yleisölle, tuomaristolle ja medialle: Elämä on suuri seikkailu, jota tulee elää kuin viimeistä kesäpäivää! Unelmat ja haaveet on tehty toteutettaviksi.. Lämmöllä ja ilolla odotan tangomarkkinoita, omaa tangomatkaani ja mitä kaikkea se tuo. Uusia kohtaamisia, tapaamisia, esiintymisiä.. katsotaan kuin ”ukon” käy!