Henri ”Juippi” Mäentaka

Henri ”Juippi” Mäentaka

Torstai 11.7.Tangokatu (K-18) klo 13:00 Torstai 11.7.Tangokatu (K-18) klo 13:45 Torstai 11.7.Tangokatu (K-18) klo 14:30 Torstai 11.7.Tangokatu (K-18) klo 15:15 Sunnuntai 14.7.Päätöstanssit klo 14:00

Viihteen salskea monitoimimies Henri Mäentaka on tuttu kasvo niin tangoyleisölle kuin muillekin kotimaisen viihteen ystäville.

Nuoresta iästään huolimatta Henri on toiminut Tangomarkkinoilla laajasti eri tehtävissä yli kymmenen vuotta mm. sometuottajana, apulaistuottajana, juontajana – ja viime kesänä jopa hanuripartion jäsenenä. Tästä kaverista on todellakin moneksi!

Hänet on nähty myös viime kaudella Kansan kesken -makasiiniohjelman juontajana sekä Tanssi kanssain -televisiotanssien luotsaajana AlfaTV:n kanavalla.

Henri, joka tunnetaan myös tuttavallisemmin nimellä ”Juippi”, toimii tapahtumaviikolla jälleen Tanssi Kanssain -tanssiohjelmien seremoniamestarina torstaina Tangokadun Paviljongissa ja sunnuntaina Törnävän Paviljongissa. Ohjelmien taltioinnit nähdään myöhemmin syksyllä AlfaTV-kanavalla.

Henrin seuraan saattaa myös joutua pitkin Tangoviikkoa vaikka pienen haastattelun muodossa joita hän tekee tuon tuostakin, kun huomaa oivan tilanteen ja hyvän meiningin.