Antti Törmänen

Antti Törmänen

Keskiviikko 7.7.Tanssileiri klo 11:30 Torstai 8.7.Tanssileiri klo 11:30 Perjantai 9.7.Tanssileiri klo 11:30 Lauantai 10.7.Tanssileiri klo 11:30

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä Antti opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä, ja kaikkein tärkeintä Antin tunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia. Antti haluaa antaa kaikille sopivat valmiudet lähteä lavoille ja päästä tanssieuforiaan. Joillekin tämä tarkoittaa muutamaa vihreää perustuntia ja toisille taas säännöllistä ja jatkuvaa, ehkä jopa tavoitteellista harjoittelua.

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää!
Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen sekä lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka mies vie ja nainen seuraa, tanssia tehdään yhdessä, kumpikin toistaan täydentäen. Pikku extrana voisi myös sanoa, että yllätykset on myös miehen erikoisosaamisaluetta, ja niitä sattuu Antin kanssa harva se päivä ja ne on usein iloisia.