Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina Hurskainen

Keskiviikko 7.7.Tanssileiri klo 11:30 Torstai 8.7.Tanssileiri klo 11:30 Perjantai 9.7.Tanssileiri klo 11:30 Lauantai 10.7.Tanssileiri klo 11:30

Anne-Riina on iloisen inspiroiva tanssinopettaja Sawon sydämestä. Tanssiin ja sen opettamiseen intohimoisesti suhtautuvalla Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta. Tämä on avannut laajan näkemyksen eri tanssilajeihin ja lajinomaisiin tekniikoihin. Tanssitaival on kuljettanut Anne-Riinaa kilpatanssin kautta seuratansseihin ja viimeisimpänä west coast swingin ihmeelliseen maailmaan. Anne-Riina kehittää omaa tanssiaan ja ruokkii seikkailumieltään käymällä tanssitapahtumissa eri puolilla maailmaa.

Tanssin moniulotteisuus ja jatkuvat haasteet kiehtovat Anne-Riinaa. Myös hänen tanssitunneilla haastetaan sekä hassutellaan ja sitä kautta pyritään saamaan onnistumisen kokemuksia. Tanssitunneilla tavoitteen on löytää laadukkaan paritanssin avaimet harjoittamalla paritanssin ydinasioita; kommunikaatiota parin kanssa, suhdetta musiikkiin sekä kehollisia taitoja.

Savolainen lyhennelmä: Lupsakka sekä avoin ilimapiiri ja selekee opetustyyli takkoo oppimisen ja onnistumisen kokemukset! Tulehan tok sinäkii tanssimaan ja suamaan elämyksiä!